Eyes that never lie

2009-04-28 (tisdag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Vitryssland
Bidrag: “Eyes that never lie” (live) (text)
Artist: Petr Elfimov
Startnummer: nr 4 i semifinal 1

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Vitryssland 2009”

Schlagerpinglan tror: (Inte till final)
Vitrysslands bidrag kan eventuellt uppskattas av öst men jag tror inte att det blir tillräckligt höga poäng för att hjälpa Petr Elfimov till final.

Schlagerpinglan tycker: (Inte till final)
Det är roligt att Vitryssland äntligen skickar en sångare som kan sjunga, synd bara att låten inte är bättre. Anonym radiorock som går att lyssna på men som inte imponerar nämnvärt. Inget som jag personligen vill se i finalen.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Eyes that never lie”

 1. Rickard

  Äntligen en sångare som kan sjunga??? Har inte den killen stället upp mer än en gång i dessa samanhang?
  Låtan är väldigt långrandig. Det händer inte alltför mycket, utan flyter på utan några speciella hinder.
  Tror den kommer vara en bra bit från avancemang, trots att det är en öst-låt. Till och med öststats-länderna har en viss värdighet kvar!

 2. Vronkan

  Jag tycker låten är bra, även om karln ser gräslig ut! Han kan sjunga och låten är snygg. Men är det bara jag som tycker att det är nästan samma låt som Vitryssland skickade 2007? (Koldun – Work your magic) Samma uppbyggnad och typ av låt. Anyway. Jag gillade den också. 🙂

 3. Schlagerpinglan

  Rickard,
  Själv associerar jag Vitryssland med bra låtar som slaktas av falsksjungande artister och därför är jag mycket imponerad av Petrs röstresurser. 🙂 Jo, han var med 2004 och körade bakom “My Galileo”.

  Vronkan,
  Eftersom jag inte är så imponerad av denna låt men hade “Work your magic” som favorit 2007 så kan jag faktiskt inte se någon större likhet. 🙂

 4. Kerstin

  Ser absolut inte någon som helst likhet med Work your magic från 2007 det var en jättebra låt med en kille som såg rätt bra ut. Detta är ingen jättebra låt och han ser inte bra ut fast det kan man ju ha överseende med om låten varit kanon men så är inte fallet utan det är en tråkig platt låt och jag tycker inte om hans röst heller som många andra verkar göra. Denna kommer med största sannolikhet inte vidare till final.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se