Miss Kiss Kiss Bang

2009-05-01 (fredag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Tyskland
Bidrag: “Miss Kiss Kiss Bang” (video) (live) (text)
Artist: Alex Swings, Oscar Sings
Startnummer: nr 17 i finalen

Presentationer av bidraget och artisterna (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Tyskland 2009”

Extra: Det ryktas att Dita von Teese kommer att vara med på scenen när Tyskland framför sitt ESC-bidrag. Läs mer här. (Enligt aftonbladet.se så är det redan klappat och klart.)

Schlagerpinglan tror: (Är redan i final)
Vet folk vem Dita von Teese är och kommer det att ha någon påverkan på om folk röstar eller inte? Kanske ökar intresset lite för låten men någon högre placering blir det nog ändå inte för Tyskland. Swing är nog inte årets melodi. Blir förmodligen ingen bottenplacering men inte så värst långt därifrån.

Schlagerpinglan tycker: (Är redan i final)
I det stora hela så tycker jag om både Alex och låten, trots att jag kunde önska att vissa smålöjliga partier togs bort. Jag hoppas att låten får några uppskattande högpoängare samt en bra placering i mitten av resultatfältet men det är nog till att hoppas på för mycket.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Miss Kiss Kiss Bang”

 1. Kerstin

  Jag gillar produktioner där man hör att dom lagt ner mycket arbete och det har dom i detta tyska bidrag. Bra producerat. Jag gillar denna låt otroligt mycket vem lyckas inte ryckas med. Har aldrig sett denna kille live men är han skicklig och charmig så tror jag att det kommer gå bra tror också juryn kommer gilla detta. Oavsett hur det går för Tyskland så gillar jag denna låt det svänger som attan.

 2. Rickard

  Trevlig låt man blir glad över! Som Kerstin sa, bra producerat!
  man rycks verkligen med och jag har svårt att sitta still. Dock kan den ibland bli lite smålöjlig, det kan jag hålla med om. Trolig placering runt 20:e plats.

 3. DavidG

  jag personligen tycker att tysklands låt är bland de bättre i Pop-facket i årets tävling..

  börjar mer och mer tro att Estland är årets dark-horse som kan ta sig väldigt långt. det är något speciellt med rändajad…

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se