Illusion

2009-05-03 (söndag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Bulgarien
Bidrag: “Illusion” (video) (live) (text)
Artist: Krassimir Avramov
Startnummer: nr 11 i semifinal 1

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Bulgarien 2009”

Extra: Ett försmak på den nya koreografi ser ni här.

Schlagerpinglan tror: (Inte till final)
Inte för att jag vill vara en olyckskorp men förmodligen så kommer inte live-framträdandet att gå så bra och därmed får bidraget inte heller så många röster vilket leder till en missad finalplats. För inte kan väl juryn bortse från sånginsatsen när de ger sina poäng?

Schlagerpinglan tycker: (Till final)
Opera-pop är jag svag för i största allmänhet och detta är inget undantag. Låtmässigt så tycker jag att Bulgarien har ett av de bättre bidragen i år. Sångmässigt kan man dock önska sig lite till. Jag håller tummarna för att framträdandet ska gå så bra så att bidraget i alla fall tar sig till final.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Illusion”

  1. Rickard

    Mycket bra låt….på deras video. Live kommer den killen att krossa glasrutor (elelr LCD-skärmar). Otroligt falskt och det är synd på ett annars mycket bra bidrag. Ingen final!

  2. Kerstin

    Varför måste han envisas med att ta höga toner när han inte behärskar det både han och låten hade vunnit på att slopa det. Jag gillar definitivt inte när man blandar in opera i pop men visst det finns några undantag där det gjorts rätt snyggt detta är inte ett sånt undantag. Men vem vet kanske han legat i hårdträning vi får se när Bulgarien gjort sin repetition fast jag tror nog han ändå har en viss chans till final fast personligen så är han ingen favorit.

  3. Ulrika

    Gillar också videon, men Lindarw lurade mig att kolla livetagningen på Youtube. Jag önskar så att jag inte hade gjort det. Jag känner mig…smutsig. Låten var ju så bra innan.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se