Se Malena repetera i Moskva

2009-05-03 (söndag)

Schlagerpinglan: Då var första repetitionen avklarad för Malena Ernman. Ett klipp från repet hittar ni här. På plats i Moskva finns även Aftonbladets schlagerbloggare Tobbe Ek, som bl.a. rapporterar att Malena använder sin Camilla Thulin-designade klänning, att körens masker har vars 60 lysdioder samt att kören inte alls var nöjd med ljudet. Malenas egna ord och bilder kan ni följa på hennes flitigt uppdaterade Twittersida.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


10 kommentarer till “Se Malena repetera i Moskva”

 1. Kerstin

  Har precis tittat på Malenas repetition och det är så tråkigt att jag för första gången i hela mitt liv inte gillar något med det svenska bidraget det skär i mitt stora schlager hjärta. Det som var bra var att hon har en vit klänning men det var allt. Hela låten och framförandet ger mig ångest och av det jag såg nu så blir jag bara mer övertygad om att detta kommer inte gå bra alls. Tråkigt dystert stelt och bara hemskt.

 2. Rickard

  Tycker det var lite sämre än jag väntat mig faktiskt! Men som jag sa innan så är repetition en sak och tävling en annan. Hoppas de får ihop alla delar tills det väl gäller. Men som det ser ut nu så varken sänkte eller höjde Malena sina chanser.

 3. DavidG

  tycker det såg riktigt bra ut….. melana blir nog farlig iallafall… jag tror också att semi1 blir mycket tuffare än jag tidigare trodde:)kul!.,

  gillar scenen..d en är enormt stor… hellre det än för liten som under under esc2007….

 4. DavidG

  tycker också att svenskarna överlag är för negativt inställda till malena och hennes låt…

  nu när vi för en gångs skull skickar något annat än schlager så borde vi väl istället vara glada..:)

 5. ???

  Tror det här kan bli hur bra som helst 😀 säker final skulle jag vilja säga.

  1. Att det skulle se stelt ut i semin är nog inget vi behöver oroa oss för med tanke på alla hundratals operaföreställningar Malena gjort…

  2. Förutom Malenas klänning så såg en hel del ut att saknas, skulle väl vara vitt golv tex

  3. Tycker dessutom att det låter som det nya arret har klart större potential än orginalversionen, tror det kommer att låta riktigt bra när de väl balanserat Malena, kören och bakgrunden 🙂

  Tummen upp för Kempe´s nya arr, om nån här känner honom kan väl vederbörande fråga om de inte kan spela in den här versionen av “La Voix” , helst utan klumpiga manipuleringsförsök i “autotune”, ( tog helt kål på studioversionen för mej )

 6. Kerstin

  Bara för att vi skickar något annat så blir det ju inte automatiskt bra eller hur? Vi som inte gillar Malenas låt kan ju inte hjälpa det det är ju bara så det är med musik det handlar inte om att vara negativ inte ogillar du väl heller DavidG de bidrag du ogillar bara för att vara negativ? Tyvärr jag avskyr det svenska bidraget skicka något vettigt så ska jag vara positiv. Nog om det.

 7. DavidG

  kertin jag tror bara inte att du avskyr malenas bidrag riktigt så mkt som du vill ge sken av. det blir lätt när man sitter framför en dator att man använder väldigt starka uttryck som “Tråkigt dystert stelt och bara hemskt”… som känns lite överdrivet..menmen..

  malena kommer säkerligen till final..o hmnar antagligen i topp10…

 8. Kerstin

  Det blir fånigt om vi ska hålla på diskutera det svenska bidraget fram och tillbaks jag respekterar alla som älskar det oavsett vilka uttryck dom använder sig. Jag kan lyssna på det svenska bidraget men det är knappt och jag undrar hur många som skulle uppskatta detta om det inte vunnit melodifestivalen. Respektera att jag tycker som jag gör DavidG och respektera att jag avskyr det. Starka uttryck används för att understryka något. Det känns inte viktigt för mig att övertyga andra om att tycka som jag detta är min åsikt och det du DavidG tycker är din åsikt. Jag hoppas Malena gör ett bra jobb och sen får vi se hur det går självklart hoppas jag det går bra men jag tror dessvärre inte det men snälla skriv nu inte att jag har fel och låten är bra och Malena en stjärns osv. DavidG jag vet redan du tycker det. Jag vet också du gillar Estlands bidrag och det DavidG ÄLSKAR (starkt uttryck) jag.

 9. Kerstin

  Schlagerpinglan vet du när Estland, Ukraina, Grekland och Tyskland ska ha sina första repetitioner? Väntar med spänning.

 10. Schlagerpinglan

  Kerstin,
  Onsdagen den 6:e maj repeterar Grekland kl. 9:30-10:10, Ukraina kl. 13:30-14:10 och Estland kl. 14:10-14:50. Lördagen den 9:e maj repeterar Tyskland kl. 14:00-14:40.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se