Tjuvtitta på repetitionerna

2009-05-03 (söndag)

Schlagerpinglan: Repetitionerna inför Eurovision Song Contest 2009 håller som sagt på för fullt i Moskva. Om ni är nyfikna på hur det ser ut så kan ni gå in på Eurovision’s ChannelYouTube, där dyker det nämligen upp klipp efterhand.

Redan finns Montenegros, Tjeckiens, Belgiens och Vitrysslands första framträdanden där. Ser fram emot Malena, som borde vara klar med sitt första pass vid det här laget.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Tjuvtitta på repetitionerna”

 1. Kerstin

  Min mamma som älskar Belgiens bidrag blev så överlycklig av att kunna se deras repetition här på din sida schlagerpinglan. Och jag har gillat Belgiens bidrag från början dock inte lika mycket som min kära mor men deras framförande verkar bli riktigt bra det är show helt enkelt och detta framförande lyfter låten. Hade sångaren varit yngre och snyggare hade detta kunnat sluta med en vinst.

 2. Rickard

  Tjeckien höjde sina aktier ett litet snäpp. Underhållning och roliga bilder på skärmarna kommer vinna en del röster. Knasiga låtar brukar klara sig okej.
  Montenegro sköt sig själva i foten. Visst, en repetition är inte det samma som tävling, men dderas framträdande var ett riktigt sömnpiller. Eftersom låten är på gränsen till enformig krävdes det, från min sida, ett bra framträdande. Det kom dock aldrig och jag tror faktiskt att Monenegro kan missa finalen!!!
  Belgien kör sitt race och framträdandet var ungefär som man kunnat tänka sig. Helt okej med andra ord. Kommer inte bli final, men kan inte komma ifrån att jag formligen älskar detta bidrag!
  Vitryssland höjde även de sina chanser, om än väldigt lite. Denna otroligt enformiga och i mitt tycke tråkiga låt fick sig ett litet uppsving med den dansande människan under det vita skynket. men fortfarande ingen final!

 3. Kerstin

  Har nu kollat resten av de bidrag som finns än så länge och när det gäller Montenegro håller jag med dig Rickard framförandet sänkte Montenegros chanser tycker sämre om det bidraget nu efter sett detta tror dem missar final om dom inte får hjälp av sina hundra elva grannar. Vitryssland tyckte jag fortfarande det samma om det framförandet fick inte mig att tycka annorlunda, ingen final. Tjeckien orkar jag inte ens kommentera inget framträdande i världen kan få den låten att bli bra. Belgien vart bäst så här långt dom bjuder på show och jag hoppas på final för deras del.

 4. Kerstin

  Har kollat alla som nu repeterat idag och Turkiet vars låt jag gillat har ett tråkigt framträdande dom kunde gjort så mycket mer. I dagens repetitioner finns inte vinnaren.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se