Måndagens repetitioner

2009-05-04 (måndag)

Schlagerpinglan: Schemat för måndagens ESC-repetitioner hittar ni här nedan. Själv ser jag mest fram emot att få se Finlands bidrag. Förhoppningsvis så fortsätter Eurovision’s Channel på YouTube att lägga ut klipp från repetitionerna efterhand för oss extremnyfikna som inte kan vänta tills semifinalerna. 🙂

Repetitionsschema måndagen den 4:e maj 2009:
kl. 07:30-08:10 Israel
kl. 08:10-08:50 Bulgarien
kl. 08:50-09:30 Island
kl. 09:30-10:10 Makedonien
kl. 10:10-10:10 Lunch
kl. 11:10-11:50 Rumänien
kl. 11:50-12:30 Finland
kl. 12:30-13:10 Portugal
kl. 13:10-13:30 Paus
kl. 13:30-14:10 Malta
kl. 14:10-14:50 Bosnien
(Källa: eurovision.tv)

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Måndagens repetitioner”

 1. Kerstin

  Har nu sett Island, Bulgarien, Israel, Makedonien, Rumänien och Finland. Island, Israel och Rumänien var helt ok. Makedonien gillade jag inte men framträdandet var väl ok. Man hoppas ju alltid att bidragen ska låta lika bra som på skivan och där låter ju Bulgarien väldigt bra men här blir det ju platt fall det är långt ifrån kvaliten på skivan och videon. Jag älskar Finlands låt och hade hoppats på ett framträdande som gör låten rättvisa men jag var rädd för det här, det låter inte så bra tyvärr. Han rappar väldigt dåligt och står som fastlimmad i golvet en andra klassens E-type. Såna här låtar som Finland har är svåra att göra bra live men det är ju inte semifinal än så dom hinner öva men jag tror inte Finland hamnar topp 10 om dom kommer i final vilket är tråkigt.

 2. Kerstin

  Portugal tråkig låt och tråkigt framförande men inte så dålig som jag tyckte efter en första lyssning. Malta är faktiskt ännu tråkigare med den där människan som verkar dyka upp varje år och i år kommer hon inte vinna heller. Var jätte nyfiken på Bosnien-H. eftersom dom är lite favoriter och jag har haft svårt att ta till mig deras låt och nu är det ännu svårare kan jag säga därför sångaren står där på sen och allt han vill är att verka stor, stark och vackrast utan någon som helst inlevelse i det han sjunger. Detta är ju en stark, lugn och vacker låt men han får det att se ut som om han sjöng värsta tuffa rocklåten. Nej Bosnien vinner inte enligt mig alltså.

 3. Rickard

  Israel höjde sig en aning i mina ögon. tror de kan bli en dark horse och med montenegros svaga framträdande är Israel först med att sno åt sig deras finalbiljett.
  Bulgarien gör precis det som jag väntade att de skulle göra, dvs. bra framträdande men OTROLIGT falskt! Ingen final
  Island har en mycket vacker låt, men saknar DET, vilket jag inte kan precisera vad det innebär. Bra röst och lätt till Final!
  Makedonien kan bli ett land som smyger i bakvattnet och är beredd att hugga om någon av de andra nationerna inte skulle prestera. Men jag säger ändå inte till final!
  Rumänien är självskrivna och inget snack om att den går vidare. Bra framträdande, bra röst och catchig låt. Final utan problem!
  Finland hade jag höga förväntningar på efter att ha sett deras framträdande i Finland. Kanske motsvarades inte allt, en aning stelt dessutom, men enkelt till Final!
  Portugal gör allt bra, men låten räcker helt enkelt inte till. Missar final precis!
  Malta har en vacker låt, men tror ändå att de får svårt att nå topp 10. Men final blir det och Chiara har en bred fanbas ute i Europa! Otrolig sångröst dessutom.
  Bosnien är en av mina favoriter. otrolig känsla i sången och bra scennärvaro skickar denna låten till Final och en topp 5 placering.

 4. Kerstin

  Såg precis Inför ESC i svt och det verkar ju onnekligen som om Norge är stora favoriter i år så det är nog bäst att sikta in sig på det fast jag fattar fortfarande inget men efter sett Bosniens sångare så föredrar jag definitivt den mer sympatiska och mer självdistancierade Vitryska Norrmannen. Men hoppas på helt andra bidrag än både Norge och Bosnien men måste jag välja mellan Bosnien, Sverige och Norge så säger jag absolut Norge.

 5. Rickard

  Ja, man får väl börja vänja sig helt enkelt. Men sätt inte alltför stor tillit till den panelen. Dessutom tror jag inte Norge är så självklara som alla säger. Och förrutom förra året var det ett tag sedan favoriten verkligen vann tävlingen!

 6. Kerstin

  Hoppas du har rätt Rickard hoppas hoppas.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se