Reklampauser klubbade

2009-05-05 (tisdag)

EBU har nu meddelat var de kommer att stoppa in reklamavbrotten i årets semifinaler samt i finalen. Följande gäller om inget oväntat inträffar:

 • Semi 1: efter bidrag 6 (Armenien)
 • Semi 1: efter bidrag 15 (Finland)
 • Semi 2: efter bidrag 6 (Norge)
 • Semi 2: efter bidrag 15 (Moldavien)
 • Finalen: efter bidrag 12 (?)
 • Detta innebär att Andorra och Portugal kommer att uppträda efter reklampauserna i semi 1 medan Cypern och Albanien startar efter avbrotten i semi 2.
  (Källa: oikotimes.com)

  Schlagerpinglan: Rent spontant så känns det som att Cypern är den stora vinnaren här. Den stackars 16-åriga tjejen med den osäkra rösten behöver nu inte komma direkt efter Norges supertalang, vilket borde vara positivt för dem. Om det nu inte gör att hon får längre tid på sig att sitta och bli nervös på. Vi får väl se hur det blir med den saken.

  Själv är jag dock oväntat nog positivt inställd till reklamavbrott, även om de inte visas i SVT. Bra att evenemanget får in pengar och trevligt att det blir en naturlig paus då man kan sträcka på benen. 🙂 Vad tycker ni om reklampauserna i ESC och hur tror ni att de påverkar chanserna för bidragen som startar direkt efter?

  Andra bloggar om: , ,

  Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  2 kommentarer till “Reklampauser klubbade”

  1. Kerstin

   Jag tycker det är trist med avbrott i tävlingen där någon gaphalsig tjej springer omkring i greenroom och ska försöka ställa några intelligenta frågor till deltagarna men ska ta tillfället i akt och sträcka på benen under tiden. De bidrag som är före reklampausen betyder det nog inget för däremot tror jag att en reklampaus kan vara negativt för de bidrag som kommer efter pausen för det finns en risk att många missar delvis eller helt det bidrag som kommer direkt efter för man har helt enkelt gått ifrån teven. Det har hänt mig flera ggr jag har missat delar av bidrag efter pauser då jag inte upptäckt det börjat igen.

  2. Schlagerpinglan

   Kerstin,
   Greenroom-inslagen tycker jag inte alls om men jag brukar inte titta på dem heller. Då är jag fullt upptagen med att fixa saker och prata med personerna runt omkring, som gärna hade snackat oavbrutet under låtarna också om de fått. 😀

  1. Lämna en kommentar


                   

                   

       

  Musik bloggar Blogglista.se