Se Alexander Rybak repetera

2009-05-05 (tisdag)

Schlagerpinglan: Årets storfavorit i Eurovision Song Contest, Norges Alexander Rybak, har nu genomfört sin första repetition på Moskvas scen. Ett klipp därifrån kan ni se här.

Aftonblads-Tobbe rapporterar om röstproblem för Alexander eller eventuellt att han bara håller igen. Förhoppningsvis var det det sistnämnda. Säkert är i alla fall att det var den mest välbesökta repetitionen hittills.

Annars var själva numret sig likt med tre manliga dansare och två kvinnliga körsångerskor. Visserligen var LED-skärmarna fyllda av fyrverkerier men själv tyckte jag att det såg oroväckande dystert ut. Nåja, förhoppningsvis uppfattas det som mysigt eller storslaget när man väl ser TV-bilderna. De vet nog vad de gör. 🙂

Uppdaterat: Ett bättre klipp från det norska repet hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se