Tisdagens repetitioner

2009-05-05 (tisdag)

Schlagerpinglan: Då har alla länderna från semi 1 gjort sina första repetitioner och vi fortsätter nu i dag och på onsdag med länderna från semi 2, se Eurovision’s Channel efterhand, medan The Big Four och Ryssland får vänta med sina första rep tills på lördag. Personligen ser jag mest fram emot att se hur Norge och Danmark kommer att utnyttja scenens möjligheter. Kanske får vi i dag en hint om ifall det är ett vinnarnummer eller ej Alexander Rybak kommer att bjuda på?

Repetitionsschema tisdagen den 5:e maj 2009:
kl. 07:30-08:10 Kroatien
kl. 08:10-08:50 Irland
kl. 08:50-09:30 Lettland
kl. 09:30-10:10 Serbien
kl. 10:10-10:10 Lunch
kl. 11:10-11:50 Polen
kl. 11:50-12:30 Norge
kl. 12:30-13:10 Cypern
kl. 13:10-13:30 Paus
kl. 13:30-14:10 Slovakien
kl. 14:10-14:50 Danmark
(Källa: eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Jag vill passa på att tacka för alla kommentarer som ni läsare skriver. Även om jag inte svarar på alla (mina åsikter kommer ju fram i inläggen ändå) så läser jag dem och uppskattar dem väldigt mycket. Intressant att se vad ni tycker.

Andra bloggar om: , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Tisdagens repetitioner”

 1. Vronkan

  Mycket lustigt att fläkten på Kroatiens rep överröstar ALLT annat. 😛

 2. Rickard

  Kroatien blev bättre än väntat, och detsamma gäller Lettland. Men ingen final för någon av dem. Irland var en besvikelse och kommer troligen också missa final.
  Polen gjorde ett mkt bra jobb och kommer bli farliga. De är verkligen underskattade. Final helt klart!
  Norge har verkligen inte förnyat mycket sen de vann i Norge. Dessutom var det en klar försämring av främst dansarna. Final givetvis och en 5:e placering. Fortfarande hög klass!
  Cypern och deras sångerska kan återigen inte sjunga, medan Slovakiens har något som fattas. De missar final.
  Danmark däremot är hyfsat med i kampen om finalbiljetterna. På tok för slätstruket för en topplacering, men långt ifrån en flopp. Dagens säkraste. En mittenplacering i finalen.

 3. Kerstin

  Kroatiens låt är ju ingen personlig favorit men inget större fel med framförandet. Irland var väl också ok och jag tror på final där. Lettland skriker bara ut en massa ord i en följd som i en ramsa med rock arrangemang ganska kasst. Serbien gör mig förlåt uttrycket men dom gör mig illamående eller snarare sångaren jag kommer trycka in mute knappen i teven när Serbien ska sjunga för jag klarar inte att lyssna på den hemska rösten och den ännu hemskare musiken klart den sämsta låten i år enligt mig vill säga. Polens låt är lite blek men till skillnad från förra årets sångerska så kan hon sjunga live och jag tror på final. Norge har jag inte så mycket att säga om eftersom jag inte fattar alls varför Norge är favoriter men uppträdandet var väl bra antar jag och final blir det väl också. Cyperns sångerska var väl inte så osäker som jag trodde men låten är ju alldeles för svag och ingen final för Cypern. Slovaken absolut ingen final bara en massa skrik. Danmarks låt har jag gillat sen jag hörde den första gången det är en “riktig” låt och dom brukar tyvärr inte placera sig så högt i schlager festivaler men sångaren är proffsig och har en bra röst och en härlig poplåt och jag tror på final för Danmark.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se