Sakis Rouvas vs Zoli Adok

2009-05-06 (onsdag)

Schlagerpinglan: Efter att ha tittat på de första repen från både Greklands Sakis Rouvas och Ungerns Zoli Adok så kan jag inte låta bli att jämföra de båda.

Trots att de har olika stilar så är de ju manliga solister med dansnummer båda två. Medan Zoli kör medryckande disco så försöker Sakis sig på något lite mer modernt, med varierat resultat.

Personligen tycker jag att Zoli utklassar Sakis vad gäller låt, dansmoves och utseende. (Röstmässigt vill jag inte uttala mig eftersom de verkade ha problem.) Likväl så är jag övertygad om att Sakis har finalbiljetten som i en liten ask medan Zoli får vara glad om han lyckas ta sig vidare. Känns lite orättvist faktiskt.

Uppdaterat 2009-05-09: Nu har jag sett andra repetitionstillfället och Sakis nummer har förbättrats oerhört mycket. Jag tycker fortfarande att de flesta av hans danssteg ser väldigt komiska ut men annars så är det ett väldigt högklassigt nummer som förtjänar sin finalplats. Zoli gör tvärtom och försämrar sitt nummer genom en enorm klädmiss. Synd.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Sakis Rouvas vs Zoli Adok”

 1. Kerstin

  För mig vinner Sakis den duellen. Sakis utstrålning som människa och på scen är fantastisk.

 2. Rickard

  Zoli vinner den duellen, men Sakis tar finalplatsen! Båda har, som du sa problem med rösten (Vilka preparat har de egentligen stoppat i sig på gymmet?). Zoli lider av de just är Ungern. Det är just detta som kan fälla Nogre också. Oberoende av hur bra låt ett land kommer med döms de alltid i föerhand. Ett land är för evigt förknippad med en viss genre, Bra eller dåligt framträdande etc. Grekland gynnas av att vara just Grekland.

 3. zack

  sakis vinner den duellen överlägset!! han har en otrolig utstrålning på scen.

 4. Kerstin

  Tio gånger så sexig och snygg är Sakis jämfört med den där Ungerske pojken.

 5. Sergei

  Jag har också jämfört dessa två bidrag många gånger, men Zoli känns för mig som mera sympatisk, dessutom oerhört bra koreografi. Det är inget fel att gå tillbaka till 70-talets Disco!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se