Shine

2009-05-06 (onsdag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Nederländerna
Bidrag: “Shine” (video) (live) (text)
Artist: The Toppers

Startnummer: nr 19 i semifinal 2
Hemsida: www.topperseurovision.com

Presentationer av bidraget och artisterna (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Nederländerna 2009”

Extra: En förlängd “new wave”-remix av “Shine” hittar ni här.

Schlagerpinglan tror: (Inte till final)
Trots att trion kanske kommer att sticka ut vad gäller scenkläder och utstrålning så gör nog inte låten detsamma. Den kommer förmodligen att glömmas bort eftersom konkurrensen i semi 2 är alltför hård. Tyvärr.

Schlagerpinglan tycker: (Till final)
Här är kanske artisterna större än själva låten, vars text känns lite väl smörig, men jag tycker om helheten och hoppas att de tar sig vidare till final.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Shine”

 1. Kerstin

  Det här bidraget är väldigt långt ifrån min personliga smak. Det är så gammaldags och så himla klämkäckt och sångarna är bara för mycket. Detta sticker ut därför det känns som om vi tittar på ett bidrag från en gammal ESC tävling på 80-talet. Nej detta kommer inte till final.

 2. Rickard

  Luktar 90-tal här. Lite för smörigt och tamt för min del. Finalen kommer man inte nå. Jag har alltid supportat det gamla eurovision med lite nostalgisk blick. Men till och med jag, som älskar eurovision under 80 och 90-talet, gråter när jag hör detta bidrag. Känns som man lagt ner väldigt lite på eurovision detta året. Låten har mer “We are the world” stuk över sig och kan troligen lyfta upp stämningen efter Estland om man ska hitta en ljusglimt i detta mörker.

 3. Jerry

  Jag tycker detta är kul och att det behövs lite glam, skoj och roliga inslag.
  Hoppas de går vidare!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se