Rändajad

2009-05-07 (torsdag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Estland
Bidrag: “Rändajad” (video) (live) (text)
Artist: Urban Symphony
Startnummer: nr 18 i semifinal 2

Presentationer av bidraget och artisterna (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Estland 2009”

Schlagerpinglan tror: (Till final)
Detta är så stilrent och praktfullt att det helt enkelt inte kan missa att gå vidare. På scenen händer inte mycket men det behövs inte för låten i sig är allt som behövs. Borde fungera hos både publik och jury och därmed ge en bra placering i finalen.

Schlagerpinglan tycker: (Till final)
Lika illa som jag tyckte om Estlands bidrag förra året, “Leto Svet” med Kreisiraadio, lika bra tycker jag om det i år. Denna form av starka och pampiga (halv)ballader faller mig mycket väl i smaken och jag hoppas på stora framgångar för den i finalen.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Rändajad”

  1. Kerstin

    De som läst mina kommentarer kan ju knappast ha undgått hur mycket jag älskar detta bidrag. Att de sjunger på estniska gör det faktiskt bara ännu mer äkta och bättre. Ett bra framträdande gjorde dom också igår på repetitionen. Hoppas majoriteten av folket nu förstår hur bra detta är och röstar. Detta är min vinnare i årets ESC, hoppas det går vägen.

  2. Stefan

    Estland och Frankrike är bäst tycker jag. Gillar även Sandras låt Velvetiin som finns på Youtube.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se