Se Malena Ernmans andra rep

2009-05-07 (torsdag)

Schlagerpinglan: Andra repetitionstillfället för svenska Malena Ernman verkar inte ha löpt lika smärtfritt som det första. Inte om man ska tro Aftonbladets schlagerbloggare Tobbe Ek, som bl.a. rapporterar om flera avbrott, mörker, textfel och återhållsamhet. Rent visuellt så tyckte jag att det såg väldigt bra ut, trots att Malena inte använde sin specialklänning denna gång. Känns som att vi kan ha en chans att ta oss vidare till finalen trots allt.

Uppdaterat: Klippet på youtube togs bort, så jag ändrar länken till Aftonbladets lilla klipp i stället.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Se Malena Ernmans andra rep”

 1. DavidG

  ja, nu börjar det närma sig………. känns fortfarande som att malena kommer klara kvalgränsen.. menman vet aldrig.. kunde perrelli förra året med en skitbra låt nästan åka ur så kan malena göra det också..

  men tror som sagt på en finalplats….

 2. Schlagerpinglan

  DavidG,
  Hade varit lite snopet att missa finalen… men det är ju trots allt någon som måste göra det. Kommer att bli enormt spännande.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se