Et s’il fallait le faire

2009-05-09 (lördag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Frankrike
Bidrag: “Et s’il fallait le faire” (video) (live) (text)
Artist: Patricia Kaas

Startnummer: nr 3 i finalen
Hemsida: www.patriciakaas.net/eurovision2009/

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Frankrike 2009”

Schlagerpinglan tror: (Är redan i final)
Även detta Big Four-land är topptippat men här tror jag faktiskt inte alls på någon högre placering. Juryn ger förmodligen höga poäng men jag tror att TV-tittarna uppfattar detta som lite segt och tråkigt. Dessutom är ju varken det franska språket eller Big Four-länderna så populära längre. Kan bli svårt.

Schlagerpinglan tycker: (Är redan i final)
Visst märker jag att detta är stort och att artisten är superb… men jag, som egentligen är svag för franska ballader, tycker faktiskt inte att låten griper tag i en på det sättet som jag hade hoppats. Detta trots många, många lyssningar. Nej, konstigt nog så tilltalar detta mig inte alls. Inte ens en finalist i mina öron.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Et s’il fallait le faire”

  1. Kerstin

    Här instämmer jag helt med dig Schlagerpinglan. Detta är inte bra detta är inte dåligt utan det engagerar inte alls. Hoppas jag orkar hålla mig vaken för detta är ett riktigt sömnpiller. Kring 20 plats.

  2. Rickard

    Detta är en av de bättre bidragen Frankrike ställt upp med. I år vänder det. otroligt vacker låt med mycket passion och känsla. Det kan bära till en topp 5 placering om det vill sig väl!

  3. Stefan

    Tror att det här är antingen en favoritlåt eller tråklåt beroende på vem man frågar. Det blir antingen 12:or eller 0:or i poäng.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se