La noche es para mí

2009-05-09 (lördag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Spanien
Bidrag: “La noche es para mí” (video) (live) (text)
Artist: Soraya
Startnummer: nr 25 i finalen

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Spanien 2009”

Extra 1: Videon till “La noche es para mí” finns med både engelsk och fransk text.

Extra 2: Spanien har fått EBU:s medgivande att få rösta i semi 2 i stället för semi 1, som bestämdes i dragningen. Inte så oväntat har Androrra protesterat mot beslutet.

Schlagerpinglan tror: (Är redan i final)
Spanien är med i förhandssnacket på vissa håll men riktigt så bra tror jag inte att det går. Tror inte att det räcker till mer än en övre-mittenplacering, tyvärr.

Schlagerpinglan tycker: (Är redan i final)
Jag tycker att både låten och artisten är bra och det känns som att Spanien, liksom många andra länder, verkligen har satsat i år. Jag tycker de förtjänar en topp-tio-placering. Problemet är att jag tror att jag har minst 15 låtar som jag tycker förtjänar det. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “La noche es para mí”

  1. Kerstin

    Ja i år är det verkligen många bra låtar med hoppas denna rätt höga standard håller i sig även följande år för det är ju så här det ska vara annars blir det inge spännande. Spanien brukar inte tillhöra mina favoriter och inte i år heller även om låten är rätt bra men den saknar en kraftfull refräng och maler på i samma tempo hela tiden, jag blir faktiskt lite stressad av den här låten. Tror inte på någon topp 10 för som sagt det finns bättre låtar som sticker ut mer.

  2. Rickard

    Precis! Jag har också mkt svårt att hitta mina topp 10, efterosm det finns ungefär 15 st låtar som förtjänar at vara där!
    Jag tror docl på en topp 5 placering för detta bidrag. Det är temop, catchigt, bra rytm och dessutom framför Soraya bidraget med en otrolig scennärvaro och intensivitet att det bara kan sluta med succe 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se