My time

2009-05-09 (lördag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Storbritannien
Bidrag: “My time” (video) (live) (text)
Artist: Jade

Startnummer: nr 23 i finalen
Hemsida: www.jadeewen.com

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Storbritannien 2009”

Schlagerpinglan tror: (Är redan i final)
Tredje Big Four-landet som är topp-tippat. 🙂 Detta är dock ett av de bidrag som jag tror mest på av de fyra. Egentligen är det kanske ett mossigt gammalt musikalnummer men Jade har utstrålning och röst och Andrew Lloyd Webber tillför lite stjärnglans. Tror ändå inte att det räcker ens till en topp-fem-placering.

Schlagerpinglan tycker: (Är redan i final)
Jade var hela tiden min favorit i den brittiska uttagningen men själva låten var en enorm besvikelse. Visst kunde man vänta sig en musikallåt men jag trodde att den skulle få en lite modernare stil än vad den fick. På sistone så har den dock växt enormt och jag har börjat tycka riktigt bra om den. Här har vi ännu ett topp-tio-bidrag.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “My time”

 1. Kerstin

  Jag har enorma problem med hur tjejen sjunger alltså hennes teknik, dessa inandningar där hon liksom tar sats inför nästa strof det stör mig vilket för min del gör att jag inte kan koncentrera mig på låten riktigt. Men bortser jag från det så är ändå låten alldeles för musikalisk och herregud så präktigt hela nummret är. Jag gillar absolut inte det här men förstår ju ändå att det kommer bli en topp 10 placering med draghjälp av Andrew Lloyd Webber. Efter alla Storbritanniens fiaskon de senaste åren så kommer dom nog få lite framgång detta år men inte alltför mycket hoppas jag.

 2. Rickard

  Mycket vacker ballad. Jag unnar och vill att storbritannien ska stå högst upp igen! Jag tror det kan bli i år. Jade är otroligt bra live. Lika bra som i studio-versionen. Dessutom lär juryn nappa på denna sång. Topp 10 definitivt och kanske ännu bättre. Mycket beror på hur de framför bidraget på scen!

 3. DavidG

  jag har alltid gillat jade… hon har också skött en snygg promotion turne.. till o med stannat till i sverige…hehe..

  tror på topp10 absolut..

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se