Copycat

2009-05-10 (söndag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten presentation av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Belgien
Bidrag: “Copycat” (video) (text)
Artist: Patrick Ouchène
Startnummer: nr 3 i semifinal 1

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
eurovision.tv, esctoday.com

Tidigare på Schlagerpinglan: “Belgien 2009”

Schlagerpinglan tror: (Inte till final)
Jag tror inte att rockabilly-fansen är så många att de kan hjälpa Patrick till final. Visst, det svänger och han gör förmodligen ett bra framträdande (se Belgiens rep 1 och rep 2) men det är trots allt en Elvis-kopia på en ESC-scen. Detta borde inte fungera, eller?

Schlagerpinglan tycker: (Inte till final)
Rockabilly är inte min stil precis så därför tillhör Belgien inte mina favoriter. Det kan kanske bli ett svängigt och underhållande framträdande men inget som jag kommer att heja på.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Copycat”

  1. Kerstin

    Det är väldigt många olika stilar på musik i årets ESC men Belgiens låt är den enda med inriktning på Rock ´n Roll och det kanske kan gynna dom. Jag är oerhört svag för Rock ´n Roll och jag förstår inte hur man lyckas att inte ryckas med i detta nummer även om man kanske inte är så förtjust. Många kommer nog gilla detta om än lite i hemlighet men frågan är ju om dom röstar jag hoppas det för det vore kul med lite genuin musikglädje i en final. Jag älskar detta och hoppas på det bästa för Belgien.

  2. Rickard

    Först HATADE jag detta bidrag och skrattade åt det. Nu tycker jag det är brilliant och jätterolig underhållning. Just där ligger problemet.
    Tror folk ser det som underhållning likt ett mellannummer. Alla gillar det, men har det inte som absolut favorit. Därmed lär inte Belgien kamma hem många poäng. Utslagna i semifinal

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se