The highest heights

2009-05-10 (söndag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Schweiz
Bidrag: “The highest heights” (video) (text)
Artist: Lovebugs
Startnummer: nr 8 i semifinal 1

Presentationer av bidraget och artisterna (på engelska):
esctoday.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Schweiz 2009”

Schlagerpinglan tror: (Inte till final)
Jag tror att “The highest heights” är en aning för sävlig för att folk i allmänhet ska ge den en ärlig chans.

Schlagerpinglan tycker: (Till final)
“The highest heights” är en av mina absoluta favoriter i årets ESC och jag hoppas verkligen att denna mysiga låt tar sig vidare till finalen.

Schlagerpinglan tror (efter repetitionerna): (Till final)
Eurovision.tv har klipp från Lovebugs första och andra reptillfälle på Moskvascenen. Detta ändrar ju allt. Helt plötsligt har jag faktiskt ett stort hopp om att låten kommer att fungera. Schweiz har fattat hur man ska använda LED-skärmarna. Mycket snyggt!

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “The highest heights”

 1. Kerstin

  Det här är också en s.k “riktig” låt utan några som helst schlagertoner. Den saknar en refräng och är lite småtråkig men jag gillar den som låt men kanske inte i ESC. Hoppas på final men där kring 15 plats, det är vad jag tippar.

 2. Rickard

  Denna låt kommer gå vidare utan problem. Jag tror sedan att den landar någonstans mellan 10-15 plats. Den kan som, Kerstin sa, bli lite enformig den sista minuten, men annars klockrent. Den verkar gillas av esc fansen också.

 3. Tessan

  Verkligen sant som du säger!

  Jag hoppas också på detta bidrag. Låten är jättebra. Min man är hårdrockare men har lockats in i schlagerträsket via mig. Han lyssnar motvilligt men tycker att det är lite kul utan att egentligen vilja erkänna det 😉

  Detta är den enda låt han gillar detta år och jag hörde honom spela den frivilligt häromdagen. Hans favvobidrag brukar komma högt, så delvis därför tror jag på detta bidrag. Även om det låter som en märklig anledning 😉

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se