Se de fyra stora repetera

2009-05-11 (måndag)

Schlagerpinglan: I går var sista repetitionsdagen för de enskilda länderna och även The Big Four, d.v.s. Frankrike, Tyskland, Storbritannien och Spanien har visat vad de kommer att bjuda på i finalen, se länkar nedan.

Länkar till klipp från The Big Fours repetitioner:
Frankrikes Patricia Kaas första och andra rep.
Tysklands Alex Swings, Oscar Sings första och andra rep.
Storbritanniens Jade Ewens första och andra rep.
Spaniens Sorayas första och andra rep.

Schlagerpinglan: Det är jätteroligt att se hur alla dessa fyra länderna har satsat i år. Alla utom Tyskland har ju dessutom varit med i förhandssnacket. Storbritannien leder t.o.m. i skrivandets stund både Europredictions och MTV Russias undersökningar.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Se de fyra stora repetera”

 1. Rickard

  Jag sätter mitt schlager-hjärta och hopp till Storbritannien. Hoppas de vinner tävlingen. Inget land unnar jag vinsten mer!
  Däremot tror jag de får det tufft värre. Med Grekland och Norge som utmanare.
  Frankrike vädrar topplacering liksom Spanien. Däremot är Tyskland det enda BIG FOUR land som återigen verkar ha valt den bekväma vägen. Bidraget är på sitt sätt kul och det svänger verkligen om Alex. Men där upphör också all likheter med ett vinnande bidrag.

 2. Tessan

  Är inte Storbritanniens bidrag lite blekt? Frankrikes förstår jag allvarligt talat inte alls. Jag tycker att det är dödstråkigt. Fast det tyckte jag iofs om Amina 1991 också, men den växte med åren.

  Spanien är ok, men den når ändå inte riktigt ända fram. Gud vilken gnälljöns jag är märker jag, haha!

 3. Schlagerpinglan

  Rickard,
  Fastän Storbritannien inte (enligt mig) har den bästa låten så hade jag inte haft något emot en brittisk vinst. Låten är storslagen, artisten är bra, showen verkar bli bra, här finns stjärnglans och landet har verkligen satsat i år.

  Tessan,
  De första fem-sex gångerna jag lyssnade på låten så var jag inte imponerad alls utan jag var tvärtom väldigt besviken. Jag kunde inte förstå de som sade att det var en storslagen ballad, jag tyckte den var ganska medioker. Den har växt väldigt mycket i mina öron den sista tiden dock.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se