Schlagerpinglan: Då är semifinaldagen äntligen här och det återstår endast en generalrepetition innan det är dags för direktsändningen där tio bidrag ska kvalificera sig till finalen av Eurovision Song Contest 2009 den 16:e maj.

Förhoppningsvis går Sverige vidare men det återstår att se. Allt vi kan göra nu är att hålla tummarna. (För den nyfikne så finns här en snabbrepris av gårdagens repetitioner.)

Schemat för tisdagen den 12:e maj 2009:
kl. 13:00: Tredje genrepet av semifinal 1
kl. 21:00: Sändning av semifinal 1 (bl.a. SVT 1 eller eurovision.tv)
kl. 00:10: Presskonferens med dragning av startnummer till finalen
(Källa: oikotimes.com)

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Semifinal 1: tider för rep och sändning”

 1. Rickard

  Time for revenge! Nu ska Sverige banne mig till Final, UTAN juryns hjälp. Jag tror, jag hoppas och jag ber att Sverige går vidare.
  Oavsett vilken klänning Malena har, oavsett hur mycket jag tycker om opera och oavsett vilka färger som pryder scenen, är jag från 21.00 och fram till slutet av sändningen svensk och patriotisk till tusen! Nu sväller svenskheten!!!! GO MALENA!

 2. Vronkan

  Jag har tippat vilka som går till final från kvällens semi i min blogg. Kolla gärna in om du är nyfiken! 🙂

 3. Kerstin

  Hoppas verkligen Malena gör ett så bra framträdande som möjligt idag. Låten kommer aldrig tilltala mig och efter ESC så hoppas jag att jag slipper höra den mer men jag är svensk ut i fingerspetsarna och självklart vill jag ha Sverige i final. Ser redan fram emot nästa års Melodifestival då jag hoppas en låt jag gillar vinner så jag verkligen kan känna entusiasm igen. Men idag håller jag tummarna för Sverige och Malena.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se