Believe again

2009-05-14 (torsdag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Danmark
Bidrag: “Believe Again” (video) (live) (text)
Artist: Brinck
Startnummer: nr 9 i semi 2

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Danmark 2009”

Schlagerpinglan tror: (Till final)
Detta är en vanlig rockig ballad som man tror sig ha hört förr och blundar man så tror man att det är låtskrivaren Ronan Keating som sjunger. Ett gränsfall som behöver lite tur för att ta sig vidare. Jag hoppas och tror dock på fem nordiska finalbidrag även i år. (Se hans första och andra rep.)

Schlagerpinglan tycker: (Till final)
Ronan Keating-låtar tillhör inte mina favoriter och det tog många, många lyssningar innan jag fick upp ögonen för detta bidrag. Numera tycker jag att låten är helt OK och håller tummarna för att den kommer att nå finalen.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Believe again”

  1. Kerstin

    Det här var den låten jag gillade allra mest när jag hörde låtarna första gången. Det är en “riktig” låt med hög kvalite men det är väl det som är emot låten också i detta sammanhang tyvärr. Men jag har sett honom live och han är en mycket duktig sångare och liveartist och det vore en skandal om inte den gick vidare. Finland och Danmark har för mig de bästa nordiska bidragen är inte så förtjust i präktiga isländska ballader.

  2. Rickard

    Tror Danmark blir indraget i den tok-hårda kampen om de sista platserna till finalen. Det finns endast fem självklara bidrag i denna semi och en 7-8 stycken som slåss om de resterande fem.
    Men visst ska de gå till final.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se