Carry me in your dreams

2009-05-14 (torsdag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Albanien
Bidrag: “Carry Me In Your Dreams” (video) (live) (text)
Artist: Kejsi Tola
Startnummer: nr 16 i semi 2

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Albanien 2009”

Schlagerpinglan tror: (Inte till final)
Jag tycker att detta är en ganska vanlig poplåt som är helt OK men inte mycket mer. Nu när jag märker att de flesta tror att den går vidare så börjar jag tveka lite, men står ändå fast vid min ursprungliga tanke att det inte kommer att hålla hela vägen. (Se hennes första och andra rep.)

Schlagerpinglan tycker: (Inte till final)
Låten är inte så dum, egentligen, men det finns så pass många andra som är bättre (och har betydligt mer intressanta artister som backar upp dem) att jag inte har plats för den bland de tio främsta.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Carry me in your dreams”

 1. Kerstin

  Har inget negativt att säga om den här låten vilket inte betyder att jag älskar den men jag tycker den är helt ok. Borde gå till final.

 2. Rickard

  Inte lika bra resultat idag. prickade in 8 av 10, men värst av allt, mitt älskade Polen stupade.
  Positiv överraskning: Moldavien
  Negativ överraskining: Ungern
  Trolig topp 3: Grekland

 3. Rickard

  I övrigt en mycket bättre semifinal och jag känner mig nöjd! Skönt att alla bra och seriösa bidrag gick vidare. I år har vi ´så när som på de bästa artisterna i finalen. När hände det senast?

 4. Kerstin

  Revansch för min del. 9 av 10 rätt denna gången då jag i sista stund strök Serbien och satte in Moldavien eftersom jag vill tippa med hjärtat. Är så glad att Serbien och Nederländerna inte gick vidare för de bidragen var ett hån. Litauen var nog det bidrag som juryn valde tror jag. Men gud så nöjd jag är med denna SF och kvaliten var betydligt högre ikväll och jag tror vi hörde vinnaren ikväll. Jag hoppas Estland vinner om inte dom så Grekland. Vann också 100kr på ett vad då jag var bergsäker dom skulle säga Grekland sist det var ju så självklart. Kommer bli spännande på lördag. God natt alla schlagerälskare!!

 5. ???

  @Kerstin

  Håller inte riktigt med om det där med kvaliten.
  Moldaviskan sjöng riktigt bra
  Aysel var ok, men arash.. ush va falskt…
  Sahsha var ok
  Resten var VM i falsksång…
  Estländskan sjöng inte heller så värst bra tyvärr, riktgit sorgligt 🙁
  Tyckte trots det att Sakis var bättre än Rybak, Normannen får nog skärpa sej om han ska få några poäng av Juryn….

 6. Kerstin

  Detta är ESC och med tanke på det så tyckte jag kvaliten var rätt bra igår kväll bättre än i SF 1, men visst om man tänker sång och musik överhuvudtaget så är väl inte kvaliten den bästa men som sagt detta är ESC och att alla inte är så perfekta är väl en del av charmen med detta tycker jag i alla fall. Estländskan tyckte jag sjöng jättebra vi måste hört helt olika framträdanden. Sakis framträdande var proffsigt.

 7. Schlagerpinglan

  Kerstin,
  Jag trodde att alla gjorde som vi, d.v.s. håller ribban lite lägre vad gäller sånginsatser m.m. när vi bedömer ett ESC-bidrag. Med tanke på vad man har hört genom åren så blir man ju överlycklig när någon nästan lyckas sjunga sig igenom en låt utan en falsk ton. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se