Dance with me

2009-05-14 (torsdag)

Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2009.

Land: Ungern
Bidrag: “Dance with me” (video) (text)
Artist: Zoli Adok (Adok Zoltan)
Startnummer: nr 11 i semi 2

Presentationer av bidraget och artisten (på engelska):
esctoday.com, oikotimes.com, eurovision.tv

Tidigare på Schlagerpinglan: “Ungern 2009”

Schlagerpinglan tror: (Inte till final)
Trots en bra och medryckande låt så känns detta som en låt som historiskt sett inte tilltalar tillräckligt många för att kunna ta sig vidare. Förmodligen ett gränsfall som inte riktigt klarar kvalgränsen. (Se hans första och andra rep.)

Schlagerpinglan tycker: (Till final)
Detta är en av mina (många) absoluta favoriter i år. Låten är härligt svängig och artisten kan verkligen röra sig på scenen. Tyvärr så får jag kräkkänslor av hans byxor, vilket förstör en hel del av intrycket. Jag hoppas ändå att Ungern på något sätt lyckas ta sig till final, för det är en bra låt och numret är välkoreograferat. Jag kommer att hålla tummarna.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Dance with me”

  1. Kerstin

    Första gången jag hörde låten gillade jag den inte sen började jag gilla den allt mer. Såg hans repetition med de hemska byxorna och skorna och hans feminina rörelse program och tappade helt smaken för honom och låten. Har lessnat på låten och gillar inte framträdandet för mig behöver Ungern inte gå vidare de finns bättre låtar som förtjänar en plats i final. Jag tror inte Ungern kommer gå till final och jag hoppas inte dom gör det heller.

  2. Vronkan

    Jag har jättesvårt att förstå de höga poängen den här låten fick i SVT’s inför-program. Ser inte alls storheten i den här ganska osmakliga discodänga.

  3. Rickard

    Kommer floppa tror jag. Synd, men man får skylla sig själv med det scenframträdandet!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se