Sista innan finalen

2009-05-16 (lördag)

Schlagerpinglan: Ja, nu är det inte många minuter kvar innan finalen startar. Eftersom juryn är svår att förutse så nöjer jag mig i år med att tippa det land som jag tror kommer att vinna Eurovision Song Contest, d.v.s. Grekland.

Personligen hejar jag naturligtvis på Sverige men annars så är min personliga favorit Finland. Andra länder som jag gärna ser som segrare är Azerbajdzjan, Estland, Tyskland och Norge. Vi ses förhoppningsvis lite senare i natt igen och då hoppas jag att något av dessa länder vunnit. 😀 Nu önskar jag er alla en trevlig kväll.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Sista innan finalen”

 1. Tobbe

  nehepp, inte i år heller. jävla äckelnorgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
  så måste vi stå ut med att ha de som grannland också. helt otroligt.

 2. Tobbe

  jag förstår ingentinggggggggggggg vad gör sverige där nere?

 3. Tobbe

  bosnien kan väl i alla fall vinna?

 4. Tobbe

  eller island

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se