Norrmän får pengar tillbaka

2009-05-23 (lördag)

Under finalen av Eurovision Song Contest 2009 så blev det något fel när de norska TV-rösterna skulle räknas och det slutade med att endast de norska juryrösterna användes vid röstgivningen.

Först sade Telenor att rösterna försvann via en tysk operatör men efter påtryckningar så har Telenor beslutat sig för att ta på sig ansvaret och betala tillbaka ca 1,36 miljoner norska kronor till sina kunder. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Telenor hade väl inte så mycket val där, trots att de försökte slingra sig, med tanke på att de har väldigt många ESC-ögon på sig för tillfället och negativ PR är kanske inte vad de helst vill ha. Tråkigt när det strular men ännu tråkigare om några oskyldiga TV-tittare får stå för notan.

Enligt esctoday.com så ska även Bosnien vara en förlorare här eftersom de tror att de hade tjänat en placering om de norska TV-tittarnas röster räknats. Kanske även vi i Sverige hade kunnat tjäna en placering om det inte vore för detta lilla retliga ordet “om”. 🙂 Nu blev det som det blev och allt löstes enligt reglerna. Inget som är värt att gräma sig över. (Förresten så är det ju inget som säger att de tvunget röstade på oss.)

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Norrmän får pengar tillbaka”

  1. Oliver

    Tack för bra svar ! 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se