Mauro Scocco MF-aktuell?

2010-08-07 (lördag)

Mauro Scocco lär finnas högt upp på SVT:s önskelista över låtskrivare till Melodifestivalen 2011 och nu när Christer Björkman bekräftat att han varit med på ett hemligt möte med SVT för en tid sedan så är ett MF-deltagande kanske inte så långt borta för Mauro. (Källa: expressen.se)

Schlagerpinglan: Med tanke på att SVT själva ska ta ut 15 bidrag till Melodifestivalen 2011 så borde de ha väldigt många “hemliga möten” inbokade den närmaste tiden. Roligt att det går framåt.

Själv har jag inte så mycket att säga om det eventuella valet av Mauro Scocco. Precis som att en hobbymusiker kan få in en fullträff så kan en bra låtskrivare leverera praktmissar, så huruvida Mauro skulle vara ett bra val eller inte återstår ju att se.

En låtskrivare som jag däremot tror starkt på är Alexander Bard. Tyvärr så fungerar ju inte BWO i Melodifestivalen, så man kan ju hoppas att Martin Rolinski ställer upp solo, utan maskeradkläder, med en riktig BWO-doftande, fartfylld Bard-låt. Det borde vara värt ett försök i alla fall.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Mauro Scocco MF-aktuell?”

  1. DavidG

    mauro scocco får man en väldig typ sent 80-tals tidigt 90-tals känsla av…..inte så modernt..nää det hoppas jag iinte påå

  2. Schlagerpinglan

    DavidG, Nej, det kändes väl inte som ett väldigt självklart val så där spontant men man vet aldrig. Någon överraskar ju varje år, kanske kan han göra det 2011. 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se