Ny logga för Melodifestivalen

2010-09-15 (onsdag)

Schlagerpinglan: Efter flera år av motgångar så håller man ju tummarna extra hårt för att Melodifestivalen 2011 ska innebära början på en ny ESC-era för Sverige. Att SVT då presenterar en ny logga för tävlingen verkar ju väldigt lovande.

Den nya loggan, som ni hittar på SVT:s hemsida, får beröm från väldigt många håll och det är ju skoj. Jag vill inte vara den som drar ner partyhumöret, så jag nöjer mig med att stilla hoppas att SVT lyckas bättre med sin förbättring av själva Melodifestivalen än dess logga. 😉

Att bara modernisera för sakens skull utan att ändra något väsentligt och utan att det egentligen blir bättre är inte riktigt den väg jag hoppas att SVT väljer för MF.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se