MF 2011:s första fyra bidrag

2010-10-07 (torsdag)

SVT har presenterat de fyra första bidragen som får tävla i Melodifestivalen 2011, se listan nedan. Inom drygt två veckor hoppas de att ännu fler bidrag ska kunna presenteras.

De första fyra bidragen i Melodifestivalen 2011:
Desperados“, Pernilla Andersson
(Pernilla Andersson)

“E de fel på mig”, Linda Bengtzing
(Pontus Assarsson, Thomas G:son, Jörgen Ringqvist)

“En blick och något händer”, Lasse Stefanz
(Alexander Bard, Ola Håkansson, Tim Norell)

“Me And My Drum”, Swingfly
(Teron Beal, Patrik Magnusson, Johan Ramström)
(Källa: poplight.zitiz.se)

Schlagerpinglan: Detta är ju bara namn, så de säger ju egentligen ingenting om hur bra/dåligt det blir i slutändan. Trots det så kan jag inte låta bli att ha förhoppningar:

Jag hoppas att debutanterna övertygar à la Neo, att kombinationen Linda Bengtzing/Thomas G:son verkligen är så lyckad som det låter samt att Bard/Håkansson/Norell har fått Lasse Stefanz att låta som något annat än Lasse Stefanz. 😉

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “MF 2011:s första fyra bidrag”

 1. marv

  undrar om de skall släppa artisterna samtidigt som låtarna hela vägen? eller det kanske blir bara till de 15 som svt får välja….

 2. september

  Vad är det för fel å mig? Linda Bengtzing?
  Ja det är fel att välja Bentzing!
  Hon har inte gjort nåt utanför melodifestivalen!
  Kräv bort Björkman!

 3. Schlagerpinglan

  marv, det verkar ju som att de knyter ihop låtarna med artisterna med en gång i år, vilket är klokt. Då slipper de ju dra tillbaka de låtar som de inte kan komma överens med låtskrivarna om vilken artist som ska framföra dem. Det blev väl nog med “skandaler” förra gången.

  september, Bengtzing har kanske inte gjort så mycket väsen av sig utanför Melodifestivalen men i tävlingen så är hon en eftertraktad underhållare och jag tror att många faktiskt ser fram emot hennes deltagande. MF handlar ju trots allt inte bara om att välja ut ESC-bidrag utan det är ju även TV-underhållning och det är Björkman väl medveten om.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se