Det blir Marie Serneholt och Rickard Olsson som kommer att bli programledare för Melodifestivalen 2011. Det avslöjades idag under en presskonferens. Dessutom kommer varje deltävling att innehålla en hemlig gäst. (Källor: svt.se, expressen.se, aftonbladet.se)

Schlagerpinglan: Ett bra eller dåligt val? Det vet vi ju först efter andra programmet, när premiärnerverna lagt sig och de på riktigt kan visa vad de går för.

Så här på förhand så känns de kanske inte som det självklara valet men visst kan det fungera. Tillsammans så har de ju både rutin och glamour och det är ju aldrig fel. Kan de även få till en avslappnad stämning och inte försöker sig på alltför många skämt så blir det nog bra.

Är ni intresserade av att läsa lite mer om de bidrag som är redo för Melodifestivalen 2011 så kan ni kika in på SVT:s hemsida.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Olsson och Serneholt leder Melodifestivalen 2011”

 1. dragi

  Rickard har jag ingen åsikt om,han kan säkert göra bra ifrån sig. Kanske lite tråkig men jagvet ej. Marie däremot orkar jag verkligen inte med,i alla inför esc program så har hon bara känts falk och elak….typisk snygga/coola/mobbtjejen i skolan typen. Jag hoppas verkligen att hon göra bra ifrn sig och ändrar min åsikt men jag tvivlar starkt på det.

 2. Ninni

  Åh en schlagerblogg, nice! I love!
  Jag tyckte det var ett litet tråkigt val med Serneholt och olsson.
  Hade hellre sett nån lite mer humoristisk person, men det blir säkert bra ändå.
  Kommer aldrig glömma Björn Gustavsson i pausnumren, bäst genom tiderna.

 3. Schlagerpinglan

  dragi, jag är också lite skeptisk till valet av Marie men väljer att behålla ett naivt hopp om att det trots allt kan bli bra. Kanske var det inte hennes personlighet som lyste igenom de gånger man hört henne prata i TV, kanske har det bara varit nervositet. Kanske går det bättre nu när hon ska leda ett stort program med miljonpublik…. eller inte. Vi får se.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se