Biljetter till MF och ESC 2011

2011-01-07 (fredag)

Biljettinfo – Melodifestivalen 2011:
Trots att biljettsläppet till Melodifestivalen 2011 skedde redan i oktober så finns det biljetter kvar till alla showerna förutom själva finalen den 12:e mars.

Till de två finalgenrepen i Globen finns det dock biljetter kvar och detsamma gäller för de fyra deltävlingarna samt Andra Chansen med tillhörande genrep på fredagskvällarna och lördagseftermiddagarna. Mer info hittar ni hos ticnet.se.

Biljettinfo – Eurovision Song Contest 2011:
Biljetterna till de olika ESC 2011-showerna säljs endast på dticket.de. Första släppet av biljetter till finalen och genrepet har sålts slut. Fler biljetter släpps senare, i varje fall till genrepet.

Försäljning av biljetter till den första semifinalen börjar den 18:e januari 12:00 CET medan försäljningen av biljetter till den andra semifinalen startar den 19:e januari 12:00 CET. Priset ligger mellan 29 EUR och 119 EUR.

Det finns även möjlighet att skriva upp sig på en förköpslista redan nu. Då får du lov att köpa (max fyra) biljetter till en av semifinalerna 18 timmar innan biljetterna släpps officiellt.

De båda semifinalerna avgörs den 10:e och 12:e maj medan finalen sänds den 14:e maj. Den 17:e januari sker dragningen då man får veta i vilken semifinal de olika länderna hamnar i.
(Källor: escsweden.com och eurovision.tv)

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se