Melodifestivalen lämnar avtryck på webben, i tv och i radio genom olika sändingar. Det är smyglyssning på webben om torsdagar, smakprov på låtarna i “Uggla i P4” på fredagar och backstage på webben på lördagar samtidigt som Melodifestivalen sänds på TV.

Lördagens sändingar kommer att läggas upp på Melodifestivalwebben och SVT Play efteråt, fast i omredigerad form p.g.a. MF:s hårda regelverk. SVT-sändningarna nedan kommer även att direktsändas på SVT Play och SVT World.

Melodifestivalen-relaterade sändningar:
torsdagar 21:00-21:20: “Smyglyssna med Elsa” – Mellowebben
fredagar 13:05-15:00: “Uggla i P4” (smakprov på MF-låtarna) – P4
lördagar 19:55-21:35: “Backstage med Elsa” – Mellowebben
lördagar 20:00-21:30: “Melodifestivalen” – SVT1
(Källor: svt.se, sverigesradio.se)

Schlagerpinglan: Missade ni gårdagens “Smyglyssna med Elsa” så finns avsnittet numera på SVT Play. Många av bidragen verkade ovanligt intressanta men någon klar favorit kände jag inte att jag fick. Kanske klarnar det en del efter smakproven som “Uggla i P4” bjuder på lite senare idag?

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Melodifestivalen 2011 på TV, radio och webb”

  1. Jenny Andersson

    Kolossalt konstigt att inte en enda radiokanal eller webbradiokanal sänder melodifestivalen. Det är lite svårt med tv i lastbilen – jävla puckon!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se