ESC-2012-datum spikade

2011-08-31 (onsdag)

EBU:s referensgrupp är för tillfället i Azerbajdzjans huvudstad Baku för att under två dagar stämma av förberedelserna inför Eurovision Song Contest 2012 tillsammans med TV-bolaget İctimai och få viktiga dokument ang. VISA, mänskliga rättigheter och yttrandefrihet.

Rapporter från besöket lär dyka upp under veckan. En EBU-nyhet är i alla fall att de provisoriska datumen för ESC 2012 nu har klubbats. Semifinalerna kommer att avgöras den 22:a och 24:e maj 2012 medan finalen kommer att hållas den 26:e maj 2012.
(Källor: oikotimes.com och escdaily.com)

Schlagerpinglan: En punkt avklarad, endast ett par hundra till så är vi redo för ESC 2012. 🙂 Resan dit lär knappast bli helt problemfri men slutresultatet blir nog något att minnas. Detta ligger dock långt in i framtiden. Först är det bl.a. dags att mjuksparka igång Melodifestivalen, vilket sker redan om några timmar. Mer om det i morgon.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se