Pastora Soler för Spanien 2012!

2011-12-22 (torsdag)

Spaniens TV-bolag RTVE har valt att sända en internvald artist till Eurovision Song Contest 2012. Låten som Pastora Soler, en välkänd sångerska i Spanien med 11 album på meritlistan, kommer att tävla med ska väljas ut av tv-tittare och jury i en nationell final i februari. (Källor: esctoday.com och escchat.com)

Länkar till smakprov på låtar med Pastora Soler:
Dámelo ya“, Pastora Soler (musikvideo)
La mala costumbre“, Pastora Soler (TV-framträdande)
Una mujer como yo“, Pastora Soler (audio)

Schlagerpinglan: Hur kompetent än Pastora Soler verkar vara (se länkar ovan och info på Wikipedia) så är det lite tråkigt att Spanien överger sina uttagningar och väljer internt. Det brukar alltid finnas några riktiga guldkorn bland deras kandidater som gör det värt att följa dessa. Nästa år kanske? Tills dess: lycka till Pastora Soler!

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se