Cypern valde ut sin representant i Euovision Song Contest 2012, Ivi, internt och lät henne sedan tävla med tre låtar i en nationell final. Vinnarlåten, “La la love“, har nu fått en tillhörande musikvideo, se länk nedan.

Cyperns ESC-bidrag 2012:
La la love“, Ivi Adamou (musikvideo)
La la love“, Ivi Adamou (final-framträdande)
La la love“, Ivi Adamou (promo-studio clip)

Schlagerpinglan: Jag tyckte att de valde helt rätt låt till Ivi vid finalen eftersom både hon och låten är nästan överdrivet glädjespridande. Därför tycker jag att de borde satsat lite mer på dans, energi och glädje i videon i stället för denna Snövitsaga som alla redan vet slutet på. Snyggt men ointressant. Låten är dock fortfarande bra. 😀

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Videon till Cyperns ESC-bidrag 2012”

  1. davve

    ja helt fel musikvideo till låten…hör inte ihop med låtens budskap

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se