Vitrysslands nya ESC-2012-bidrag

2012-03-19 (måndag)

Allt gick ju inte riktigt rätt till vid röstningen när finalen av EuroFest 2012 skulle avgöras. Resultatet blev att finaltvåan Litesound och deras “We are the heroes” får åka till Baku som representanter för Vitryssland i Eurovision Song Contest 2012 i stället för Alena Lanskaya.

Nu har Litesound har fått hjälp av ingen mindre än Dimitris Kontopoulos med den slutliga versionen av tävlingsbidraget och resultatet kan ni lyssna på här nedan. (Källa: esctoday.com)

Lyssna på Vitrysslands ESC-bidrag 2012 här:
Litesound – “We are the heroes” (slutlig version)
Litesound – “We are the heroes” (final-framträdande)

Schlagerpinglan: En av mina absoluta favoriter i Eurovision Song Contest 2012 har blivit ännu lite bättre. 🙂 Från början var jag lite osäker på om låten verkligen hade det där lilla extra och nu visar det sig att den har det. Vitryssland ställer i år inte bara upp med en av tävlingens mest behagliga röster utan de har en riktigt bra låt också. Förhoppningsvis är jag inte ensam om att tycka så. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Vitrysslands nya ESC-2012-bidrag”

 1. Rickard

  Nej inget bra! Alldeles för anonym mainstream musik! Blir ingen final för Vitryssland! Dessutom sjunger han inte särskilt bra tycker jag!

 2. Kerstin

  Här tycker vi verkligen olika Rickard. Jag tycker det här är ett av det bästa bidragen i år och jag tror inte Vitryssland skickat något bättre någonsin under de år de deltagit. Jag tror och hoppas på final.

 3. christopher

  Vitryssland är väl ganska ensam om det tror jag det enda landet som inte har vart under bra sträcket för mig. Och det är ingen undantag i år heller. Ligger före Sverige i min top 5 lista
  1. Moldavien
  2. Schweiz
  3. Vitryssland
  4. Sverige
  5. Makedonien
  5. Italien
  Måste lyssna några gånger till så blir det en 5&6 plats för Makedonien och Italien

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se