I Eurovision Song Contest 2012 kommer Željko Joksimović att sjunga på serbiska när han representerar Serbien med sin låt “Nije ljubav stvar“. Detta har dock inte hindrat honom från att presentera den ena versionen efter den andra på olika språk. Nu finns det även en instrumental version som går under namnet “Summer mix 15 in 1“, se länk nedan. Dessutom lär även en symfoni-version vara på väg.

Länkar till olika versioner av Serbiens ESC 2012-bidrag:
Summer mix 15 in 1“, Željko Joksimović (instrumental version)
Nije ljubav stvar“, Željko Joksimović (serbisk version)
Synonym“, Željko Joksimović (engelsk version)
Любовь не вещь“, Željko Joksimović (rysk version)

Schlagerpinglan: Ja, vad ska man säga som inte redan sagts om detta bidrag? 🙂 Jag tycker att den instrumentala versionen tillsammans med videon är helt underbar och kommer på mig själv med att tänka att Željko verkligen framstår som en värdig ESC-vinnare här.

(Jag tycker fortfarande att “Euphoria” är strået vassare och hoppas innerligt på en svensk seger i år men det går ju inte att blunda för att det finns en del riktigt bra bidrag bland konkurrenterna.)

Presentationen av Serbiens ESC-bidrag 2012 hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Instrumental version av Serbiens bidrag”

 1. Rickard

  Jag har väl Sverige på topp 10 men tror inte att vi kommer att vara med och på allvar slåss om segern.
  Missförstå mig inte! Jag har mer än gärna fel. Jag om någon hoppas på att Sverige åter är tillbaka i toppen!

  Sverige hade en otrolig svit mellan 1995-2006, då vi bara missade topp 10 två gånger (1997 och 2005). De senaste åren har det inte gått lika bra och det får vi inte glömma bara för att det blev en tredjeplats 2011.

 2. Schlagerpinglan

  @Rickard, Årets omröstning ska bli riktigt spännande att följa. “Euphoria” är så pass speciell att det skulle kunna räcka hela vägen men, precis som du säger, en blygsam placering är inte heller helt otänkbar. Förutom att den inte är en traditionell vinnarlåt (om det nu finns någon sådan) så har den en mängd starka konkurrenter. I år tycker jag dock om vårt bidrag och kommer att hoppas och tro på det tills sista rösten inkommer. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se