Malta Den 21:a november kommer semifinalen av Maltas nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2015 att avgöras. Då bestäms det vilka 14 bidrag som tar sig vidare till finalen den 22:a november. Här nedan ser ni, förutom länkar till alla de tävlande bidragen, startordningen vid semifinalen:

Startordningen vid semifinalen av “Malta Eurovision Song Contest 2015”:
1.Home“, Lyndsay Pace
2.Could Have Been Me“, Iona Dalli
3.Still Here“, Franklin
4.Rush“, Christabelle
5.Fandango“, Jessika
6.Closed Doors“, Chris Grech
7.12, Baker Street“, Karen DeBattista
8.Something In The Way“, Daniel Testa
9.Breakaway“, Glen Vella
10.Stop Haunting Me“, Raquel
11.Take Me As I Am“, Domenique
12.The One That You Love“, Lawrence Gray
13.It’s OK“, Deborah C
14.Close Your Eyes“, Danica Muscat
15.Secretly“, Corazon
16.Beautiful To Me“, L-Aħwa
17.Warrior“, Amber
18.Chasing a Dream“, Trilogy
19.Once In A While“, Dominik
20.Love and Let Go“, Ekklesia Sisters
(Källa: tvm.com.mt)

Schlagerpinglan: För några dagar sedan gjorde jag en första topp-tjugo-lista över de tävlande bidragen, som ni hittar här. Inte mycket har hunnit hända sedan dess utan jag konstaterar bara att min favorit “Stop Haunting Me” fått en plats i mitten av startfältet och hoppas att det är en fördelaktig plats, om det nu finns någon sådan. 🙂

Mer om Maltas förberedelser inför ESC 2015 (inkl. listan över de låtskrivare som ligger bakom bidragen ovan) hittar ni här: “Malta i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Malta 2015: Startordningen i semifinalen”

  1. Daniel

    Det tar tid det här att ta ikapp allt efter ett sommaruppehåll märker jag. Men efter Schweiz alla hundratals låtar var det dags för mig att ge lite tid åt Malta. Jag har fått två favoriter och det är Karen DeBattista med “12, Baker Street“ och Raquel med “Stop Haunting Me“. Skulle jag välja en så är det nog den förstnämnda då den är lite lättare att ta till sig. Annars var det ett väldigt jämt startfält måste jag säga. Ingen riktig topp men många bra låtar. Kan bli spännande det här!

  2. Schlagerpinglan

    @Daniel, Roligt att se att det är fler som lyssnar igenom låtarna. När man själv gör det så blir det lätt att man hamnar i en liten bubbla och lyssnar på samma låtar hela tiden. Ju fler man är desto mindre är risken att man missar de som kanske behöver några extra lyssningar. 🙂

    Jag håller med om att det finns ett flertal bra låtar i startfältet och det ska bli väldigt intressant att se om det är något oväntat bidrag som utmärker sig efter ett tag.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se