Israel För två månader sedan framkom det att TV-bolaget IBA lämnat in den preliminära ansökan om att få delta i Eurovision Song Contest 2015 men att de vid det tillfället ännu inte beslutat om Israel skulle delta eller ej. Nu är det i alla fall klart att landet definitivt kommer att delta. Någon information om hur bidraget ska utses har de däremot ännu ej givit. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: När det gäller Israels ESC-deltagande så har jag egentligen bara två önskemål. Först och främst att de ska vara med men också att de på något vis får fram ett så bra bidrag att de rättvist tar sig vidare till final. Efter fyra finalmissar i rad (med bidrag som jag personligen tyckte ganska bra om) så är det hög tid för något som kan övertyga majoriteten av tittarna/jurygrupperna och som hjälper till att hålla uppe Israels intresse för tävlingen.

Om de sedan använder sig utav talangtävlingen “The Next Star“, kör ett internval eller något annat för att utse sin kandidat tycker jag är av mindre vikt. Men det är klart… hade de meddelat att de planerade för en ny årgång av “Kdam Eurovision” med flera olika artister så hade jag ju inte direkt protesterat. 😉

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2015 hittar ni här: “Israel i ESC 2015“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se