Ungern Redan i december förra året presenterade TV-bolaget MTV de 30 bidrag som kommer att tävla i “A Dal 2015“, Ungerns nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2015.

För en tid sedan avslöjade de även i vilken av de tre kvartsfinalerna, som är planerade till den 24/1, 31/1 och 7/2, som bidragen kommer att tävla i. Därifrån tar sedan sex bidrag per kvartsfinal sig vidare till de två semifinalerna, som sänds den 14/2 och 21/2, innan det är dags för den stora finalen den 28:e februari. (Källa: escxtra.com)

Schlagerpinglan: Eftersom jag redan skrivit en hel del om Ungerns bidrag, bl.a. min personliga topp-30, så väntar jag med att rada upp de olika kvartsfinalernas bidrag tills vi närmar oss respektive inför-kvartsfinals-inläggen och jag kan komplettera med startordningen.

I stället så hänvisar jag till min “Ungern i ESC 2015“-sida (där ni även hittar länkar till bidragen samt namnen på låtskrivarna) om ni redan nu är intresserade av hur bidragen fördelat sig i de olika kvartsfinalerna.

Mer om de ungerska bidragen i den första kvartsfinalen blir det redan nästa vecka, då den första kvartsfinalen (som sagt) avgörs den 24:e januari. 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se