Georgien I dag presenterades den officiella videon till Georgiens tävlingsbidrag i Eurovision Song Contest 2015, d.v.s. Nina SublattisWarrior“.

I videon kan man höra den nya ESC-versionen av låten som ingen mindre än Thomas G:son varit med och tagit fram. (Källa: escwebs.net)

Lyssna på Georgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2015:
Bidrag / Artist: “Warrior”, Nina Sublatti
Länkar: officiell video (ESC-version)final-framträdandetext
Låtskrivare: Nina Sublatti, Thomas G:son

Schlagerpinglan: Precis som i fallet med Maltas ommixade version av sin “Warrior”-låt så tycker jag att Georgien i och med dagens presentation förbättrat sina odds. 🙂

Trots experthjälpen så tycker jag däremot inte att förbättringen i detta fallet är riktigt lika stor utan låten kommer förmodligen även i fortsättningen att vara kvar i bottenträsket bland övriga bidrag som inte riktigt når fram till eller engagerar mig. Man kan helt enkelt inte gilla allt.

Videon har jag däremot enbart positiva saker att skriva om, den är precis vad jag förväntat mig från en Warrior-ESC-video. 😀

Mer om Georgiens förberedelser inför ESC 2015 (samt deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Georgien i ESC 2015“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Videon till Georgiens “Warrior” (Nina Sublatti)”

 1. Hannes

  Förstår inte varför så många är så negativa mot Georgiens låt, tycker den är skit bra 😀

 2. Lukas

  Tycker personligen att antingen denna eller Maltas uppdaterade version borde ha inkluderat att nån av dem bytt låttitel för att undvika förvirring, men det är nog bara jag det.

 3. Jompa

  Allt jag hör är oljud. Videon har de alla fall ansträngt sig med.

 4. Johanna

  Nej jag gillar den fortfarande inte- båda Warrior-låtarna suger i mitt tycke…

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se