Inför kvällens show i Belgien

2016-01-03 (söndag)

Schlagerpinglan: I kväll, söndagen den 3:e januari, är det dags för Belgien att dra igång “Eurosong 2016“, deras nationella uttagning av bidrag inför Eurovision Song Contest 2016 bestående av tre shower. Här nedan ser ni vad som gäller inför kvällen:

Söndagen den 3:e januari

Belgien Belgien, “Eurosong 2016” – Show 1:
Tid: kl. 20:25 CETPlats: Één
Förutsättningar: De 5 finalisterna framför vars en ESC-cover, ingen röstas ut
Mer info: Allt inför den första Eurosong 2016-showen

Uppdaterat: Öppningsnumret, där alla de fem artisterna framför ESC-2015-vinnarlåten “Heroes“, kan ni se här. De fem cover-versionerna som framfördes i showen kan ses här (efterhand som de läggs upp).

Schlagerpinglan: Mer om Belgiens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Belgien i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Inför kvällens show i Belgien”

 1. Adri

  I Eurovision tycker jag visserligen att det är den slutgiltliga läten som faktiskt är det viktigaste men trots det så var detta intressant. Vad gäller dessa covers placerar jag artisterna:

  1. Astrid
  2. Laura
  3. Amaryllis
  4. Adil
  5. Tom

  Tjejerna var framför allt proffsigare scen-artister tyckte jag medan killarna såg lite “lost” ut. Men Astrids cover var den absolut bästa men jag hörde även en del potential hos Laura om hon stärker sin röst lite.

  Som sagt; innan man hört deras slutgiltliga låt ska man kanske inte säga så mycket men rent artistmässigt säger jag att tjejerna, främst Astrid, imponerade mest på mig. 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Även jag tyckte att tjejerna var snäppet vassare än killarna, men själv placerade jag Laura överst. Men som sagt, innan man hört tävlingsbidragen så är det inte så mycket att säga egentligen. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se