Sverige När det kommer till programledarna för Melodifestivalen så har SVT strikta regler vad gäller deras olika reklamuppdrag utanför tävlingen. Tydligen är de även ganska invecklade då SVT godkänt Charlotte Perrellis alla redovisade uppdrag men sedan insett att de gjort fel.

SVT tar på sig skulden och ber Charlotte Perrelli om ursäkt men kan p.g.a. reglerna inte låta henne vara kvar som programledare för Melodifestivalen 2016. I stället så kommer hon att få rollen som gästartist med utökade artistiska framträdanden. (Källa: svt.se)

Schlagerpinglan: Detta var ju en tråkig historia för alla inblandade (förutom skvallerpressen, naturligtvis) men nu är i alla fall alla korten på bordet och Charlotte är rentvådd medan SVT återigen står med svansen mellan benen.

Nåja, det skakar de förmodligen av sig ganska snabbt och programledare för Melodifestivalen 2016 råder det knappast någon brist på. När nu Perrelli kompenseras med lite extra TV-tid så får man väl hoppas att det hela löst sig ganska bra och att alla nu kan koncentrera sig på det väsentliga: förberedelserna inför Melodifestivalen 2016. 😀

Mer om Sveriges förberedelser inför Eurovision Song Contest 2016 hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Melodifestivalen 2016: SVT-miss drabbar Charlotte Perrelli”

  1. hej

    Jag förstår att SVT är en reklamfri kanal, men jag blir bara förvirrad. Någon mer än jag som märkt att de i mellofinalerna brukar ta upp att de är sponsrade av(varning för nämning av företag) Coop/Konsum? Hursomhelst, jag hoppas att jag får ett svar på hur detta hänger ihop, men det kommer jag nog inte att få.

  2. Schlagerpinglan

    @hej, Vissa företag samarbetar ju officiellt med Melodifestivalen, för trots att de inte gör reklam under själva sändningarna så finns det ju tusentals andra sätt att synas på. Melodifestivalen drar ju till sig så stort intresse nu under några veckor så det är inte alls konstigt att fler företag än de som sponsrar evenemanget försöker dra nytta av uppmärksamheten och få sin del av kakan.

  3. hej

    Tack för att jag fick ett svar på min fråga som jag aldrig trodde att jag skulle få svar på, @schlager

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se