Argo för Grekland 2016!

2016-02-09 (tisdag)

Grekland TV-bolaget ERT avslöjade i dag, tisdagen den 9:e februari, att det internval de talat om tidigare i själva verket är bandet Argo och att de kommer att få representera Grekland i Eurovision Song Contest 2016.

Argo, som enligt många källor tidigare hetat Europond, består utav sångerskan Christina Lachana och bandmedlemmarna Maria Venetikidou, Vladimiros Sofianidis, Kostas Topouzis, Ilias Kesidis och Alekos Papadopoulos. Mer information om själva tävlingsbidraget kommer senare. (Källor: eurovision.tv och esctoday.com)

Länkar till smakprov på låtar med Europond (förmodligen numera Argo):
Mose Senora“, Europond
Den thélo Thi$, thélo tin patrída m’opís“, Europond

Schlagerpinglan: Jag var ju väldigt positiv efter de första avslöjandena som ERT kom med och det blev inte sämre efter att jag lyssnat på några av Europonds låtar. Det här kan nog bli riktigt bra. 😀

I vanliga fall brukar jag hänvisa till wikipedia för mer information om de internvalda artisterna, men ifallet med Argo hjälpte det tydligen inte så mycket. 🙂

Mer om Greklands förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Grekland i ESC 2016“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Argo för Grekland 2016!”

  1. Johanna

    Gillar det jag hör och hoppas att det de tävlar med låter någonting liknande det här! Då kommer Grekland vara en av favoriterna för mig!!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se