PolenDen 5:e mars valde Polen ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2016 genom den nationella finalen “Krajowe Eliminacje 2016“ där 9 bidrag tävlade och 100% tittarröster utsåg slutsegraren.

Först avslöjades de tre topp-placerade bidragen och bland dem så fanns de båda förhandsfavoriterna Edyta Górniak och Margaret men det visade sig vara Michał Szpak som utropades till vinnare. Nu har även den officiella videon till vinnarlåten “Color of Your Life“ presenterats, se länkar nedan. (Läs mer om Polens nationella final här.)

Lyssna på Polens bidrag till Eurovision Song Contest 2016:
Bidrag / Artist: “Color Of Your Life”, Michał Szpak
Länkar: officiell videofinal-framträdandestudioversion
Låtskrivare: Andy Palmer, Kamil Varen

Schlagerpinglan: En vacker video till ett vackert bidrag men det går knappast att få mig mer positivt inställd till låten än jag redan är. Denna stämningsfulla och nostalgidrypande superballad tillhör mina personliga favoriter och jag hoppas att det går riktigt bra för den i ESC. 🙂

Mer om Polens förberedelser inför ESC 2016 hittar ni här: “Polen i ESC 2016“ medan de övriga ländernas utvalda bidrag och dess tillhörande officiella videor, live-framträdande m.m. finns samlade här: “Alla bidragen till Eurovision Song Contest 2016“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Videon till Polens “Color Of Your Life” (Michał Szpak)”

 1. hej

  I detta svaga “semifinal 2-startfält” så tycker jag enkelt att den här ska gå till final, i semifinal 1 har jag ungefär tre klara finalister och kring tre bidrag som jag inte vill ska gå vidare så där blir det lite svårare.

  Men två eurovisionnyheter här:

  • Frans har startnummer 9 i Eurovisionfinalen, lite roligt med tanke på att vinnaren 2014 hade startnummer 11, vinnaren 2015 hade startnummer 10…

  • Malta kommer byta låt från Chameleon till Walk On Water

 2. Alex

  Nu är ryssland 1 på betting listorna.
  Men frans är 49 på mest streamade i världen

 3. hej (Från en annan dator)

  Alex, jag gillar verkligen Rysslands låt, men väljer ändå att kalla det för schlager(varför så tabu att kalla Rysslands låt för schlager?) så tänk om någon schlagerartist vinner om Ryssland vinner nästa år. Det hade ändå vart lite roligt då även jag fortfarande har lite svårt att acceptera att After Dark inte gick vidare i melodifestivalen.

 4. Alex

  Jag tror att ryssland vinner, gör dom inte det då är det pga politik. Fast har inte hört nummret live. Kan vara ännu bättre eller ren katastrof får se.

 5. hej

  Jag undrar hur många som kommer sitta i publiken 2017, jag känner på mig att många ryssofobiska ESC-fans kommer att bojkotta Eurovision.

 6. Schlagerpinglan

  @hej, Jag kan inte tänka mig att det kommer att märkas av alls, hur många ESC-fans som än beslutar sig för att bojkotta ESC om Ryssland vinner. Med eller utan rusning efter biljetterna så kommer arenan/studion med lätthet att fyllas och Ryssland kommer att bjuda på tre imponerande TV-shower. Tvärtom så ser jag fram emot ett ESC utan buande “ESC-fans”. 🙂

 7. Adri

  Till skillnad från er får jag inga vinnar-vibbar alls av Ryssland… känns som en låt som kan komma riktigt bra hos tittarna iofs men som juryn har runt plats 8-12 ungefär.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se