Sverige Schlagerpinglan: Fram t.o.m. den 2:a februari (då vi får premiär-lyssna på lite av de första MF-2017-bidragen) kommer jag här på bloggen att presentera ett klassiskt Melodifestivalen-bidrag per dag.

Gemensamt för alla 25 är att de (otroligt nog) missade att ta sig vidare till finalen:

Nedräkning till Melodifestivalen 2017! – Plats 6 av 25:


In and Out of Love” – Martin Rolinski (Andra Chansen i MF 2013)

Schlagerpinglan: Låten “Alibi“, som jag tog upp i gårdagens nedräkning, var inte den enda G:son-låt som tävlade i den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2013 som “borde” nått finalen men åkte ut på vägen. Nej, detsamma gällde “In and Out of Love” med Martin Rolinski som med sina nostalgidrypande melodislingor var helt omöjligt för mig att motstå. 🙂

Visst, det blev en tripp till Andra Chansen men vad hjälpte det när han ställdes mot Robin Stjernberg som senare (av någon anledning) vann hela MF 2013 med “You“. (Ingen skugga över Robin Stjernberg, han gjorde ett bra jobb, men det var likväl det ultimata beviset för att 2013 helt enkelt inte var mitt år.)

Se hela topp-25-listan: “Nedräkning till Melodifestivalen 2017!
Mer om Sveriges ESC 2017-förberedelser: “Sverige i ESC 2017
Se även: “Eurovision Song Contest 2017

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till ““In and Out of Love” – Martin Rolinski (MF 2013)”

  1. Marcus

    Tyvärr ett exempel där showen dödade låten. Jag tror definitivt den hade nått störra framgång med synkroniserad discodans a la Israel på åttiotalet, och vågat anamma känslan i låten fullt ut. Både Martin och låten försvann i sammanhanget…

  2. Sofia

    Ja, jäklar vad knäckande när denna åkte ur i andra chansen! En superfavorit här.

  3. Sofia

    En av mina favoriter, som tyvärr åkte ut med huvudet före redan i delfinalen, är Set yourself free med Little Great Things år 2014. Tyckte den var grym och hoppades på skräll. Krävde nog för många lyssningar. Hoppas fortfarande att den ska dyka upp i din lista…

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se