Georgien TV-bolaget GPB utsåg Georgiens bidrag i Eurovision Song Contest 2017 genom en nationell final i januari. Vinnarlåten “Keep the Faith!“ presenterades för en tid sedan i en ny version och nu har även den riktiga officiella videon presenterats, se länkar nedan:

Lyssna på Georgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2017:
Bidrag / Artist: “Keep the Faith“, Tamara Gachechiladze
Länkar: officiell video: ny versionframträdande: ny version
officiell video: originalversionfinal-framträdande
live vid Ukrainas ESC-uttagninglive i Tel-Avivstudioversiontext
Låtskrivare: Anri Jokhadze, Tamara Gachechiladze

Schlagerpinglan: Jag skrev om den nya versionen av bidraget så sent som i förra veckan så jag har inte mycket nytt att tillföra i ämnet “Georgien 2017” för tillfället. Vissa låtar vill helt enkelt inte klicka och i det här fallet så hjälpte inte ens en splitter ny video. Nåja, man kan inte gilla allt. 🙂

Mer om Georgiens förberedelser inför ESC 2017 (samt deras senaste ESC-bidrag och resultat) hittar ni här: “Georgien i ESC 2017“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Officiell video till Georgiens “Keep the Faith” (T. Gachechiladze)”

  1. Adri

    Har sagt det förr och säger det igen; denna låten åker en riktig berg-och-dalbana hos mig.

    Tamara är riktigt jäkla bra, och låten är bra typ 60% av tiden. Men tyvärr är detta fall 2 av “lovande vers, men svikande refräng” efter Grekland.

    Detta är dock inte i närheten av lika fruktansvärt fall som Greklands refräng är, men fortfarande så sorgligt kan jag tycka. Versen är bra, Tamara är fantastisk och slutet är riktigt jäkla kraftfullt.

    Så om låtskrivarna bara hade varit lite mer kreativa än “keeeep the faaaaaaaith” så hade detta kunnat vara en given finalist. Nu är det istället en låt jag personligen inte vill ha i final, men om den tar sig dit så blir jag inte förbannad.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se