Armenien Under fyra dagar, från den 15:e till 18:e januari, kommer TV-bolaget AMPTV att presentera fem bidrag per dag av de totalt 20 som är utvalda att få tävla i “Depi Evratesil 2018“.

Uttagningen, som består utav kvalrunda, semifinaler och final där Armeniens representant i Eurovision Song Contest 2018 ska utses, kommer att inledas den 3:e februari. Här nedan ser ni länkar till de fem bidrag som presenterades den 17:e januari:

Ett av de tävlande bidragen i “Depi Evratesil 2018”:

You & I“, Asmik Shiroyan

Lyssna på fem av bidragen som tävlar i “Depi Evratesil 2018”:

Stand Up“, Gevorg Harutyunyan
Unbreakable“, Zhanna Davtyan
Forever“, Mger Armenia
What You Hide“, Arman Mesropyan
You & I“, Asmik Shiroyan

Schlagerpinglan: Både Gevorg Harutyunyan och Asmik Shiroyan gjorde försök i förra årets upplaga av Depi Evratesil men då åkte båda ut precis innan semifinalerna. Eftersom det nu visat sig att Asmik ställer upp med ett bidrag, “You & I“, som jag tycker tillhör ett av de bättre som presenterats (fem kvar återstår) så är jag väldigt nyfiken på hur långt hon kommer i tävlingen denna gång. 😀

Även “Forever” och “Unbreakable” har små egenheter gör mig aningen intresserad men fortfarande så väntar jag på något mer “vinnar-aktigt”, vad det nu skulle kunna vara. Kanske kommer det i morgon, kanske har det redan presenterats men behöver några fler lyssningar för att visa sig. Vi får väl se vad som händer. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Armenien i ESC 2018“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Armenien 2018: Lyssna på fem “Depi Evratesil”-bidrag – del 3”

 1. Micke

  Tror det fanns en låt för 300 år sedan eller nåt som hette “Bättre och bättre dag för dag”. När det gäller de släppta bidragen är det tyvärr raka motsatsen. Första dan som var så positiv, andra negativ och tredje än mer negativ. Vågar knappt ens lyssna på bidragen som släpps imorgon 🙂

  Värst bidraget av alla kom idag. Snacka om att komma på tanken “Vi gör ett bidrag som Micke inte gillar men hur? Nja det är väl bara att slänga in lite svävande dutt dutt syntar och orytmiska dunk dunk trummor följda av en bakgrundssnubbe med allvarliga magplågor som vrider sig i spasmer som startar upp det och sedan fortsätter i oändlighet.” Om det ändå hade räckt med det men allt fulländas sedan i ett avslutande “la a ha ha ha ha, la a ha ha ha ha a, la a ha ha ha ha, la a ha ha ha ha,” Wow! Davtyan dina låtskrivare har verkligen lyckats med ett “Detta gillar inte Micke-bidrag.”

  Svårast att bedöma idag var You & I”. En lovande vers som hade platsat topp 4 om det hade varit helheten avlöstes med en refräng som definitivt hade varit botten 3 om det varit helheten gjorde till slut att bidraget sammankopplat helt blir ett ganska dåligt bidrag. Synd på en sådan lovande vers. Men refrängen alltså. Känns absolut inte bra men vem vet. Kanske känslan för versen till slut kan dölja känslan för refrängen.

  RIKTIGT BRA BIDRAG:

  1. “Poison (Ari Ari)“, Tamar Kaprelian
  2. “Waiting for the sun, Amaliya Margaryan
  3. “I’m a Liar“, Nemra

  SKAPLIGA BIDRAG:

  4. “Qami”, Sevak Khanagyan
  5. “Stare At Me”, AlternatiV

  GANSKA DÅLIGA BIDRAG:

  6. “You & I”, Asmik Shiroyan
  7. “Follow The Ocean”, Tyom
  8. “The Voice”, Suren Poghosyan –
  9. “What You Hide”, Arman Mesropyan
  10. “Forever”, Mger Armenia
  11. “Stand Up Gevorg”, Harutyunyan

  RIKTIGT DÅLIGA BIDRAG:

  12. “Heartbeat”, Angel
  13. “Puerto Rico”, Kamil Show
  14. “Enamórame“, Hayk Kasparo
  15. “Unbreakable Zhanna”, Davtyan

 2. Adri

  Absolut sämsta dagen hittills. ”Poison” förblir min favorit. Överlägsen. Följt av dagens ”You and I”.

  1. ”You and I”

  2. Unbreakable
  3. Stand up
  4. What you hide
  5. Forever

  Men fyra av dem kunde jag inte bry mig mindre om.

 3. Johanna

  Jag gillade “you and I” Faktiskt väldigt mycket. Kanske mer än “poison” för att den känns lite mer lätt att ta till sig. I vilket fall var de andra fyra mest skräp och “poison” skulle gå mycket bättre i ESC. Får lyssna lite mer innan jag gör någon form av ranking….

 4. Lukas

  Är jag den enda som faktiskt föll för ”Stand up”? Visst, Gevorg kanske inte sjunger med den bästa engelskan, men vilken härlig melodi, instrumentation och inramning! Det är nästan lite som ett äventyr mot fjärran land, kändes det som när jag lyssnade på låten. Och det är nånting jag värderar högt, när en låt kan gripa tag på det sättet

 5. Schlagerpinglan

  @Lukas, Personligen så är jag inte så förtjust i “Stand up” utan har placerat den relativt långt ner på listan. Trots en väldigt lovande, dramatisk känsla i låten så tycker jag inte att den “kom igång” utan lovar mer än den levererar. Kanske behöver den bara fler lyssningar. Kort sagt: jag är långt ifrån dig i denna fråga just nu men har inte givit upp hoppet om den, speciellt inte nu efter din kommentar. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se