Slovenien Under fyra dagar, från den 5:e till 8:e februari, kommer TV-bolaget RTVSLO (via radiostationen Val 202) att presentera fyra bidrag per dag av de totalt 16 som är utvalda att få tävla i “EMA 2018“.

Uttagningen, som består utav en semifinal den 17:e februari och en final med 8 tävlande bidrag den 24:e februari, kommer att utse Sloveniens bidrag i Eurovision Song Contest 2018. Här nedan ser ni länkar till de fyra bidrag som presenterades den 5:e februari:

Ett av de tävlande bidragen i “EMA 2018”:

Vesna“, Indigo

Lyssna på (smakprov på) fyra av bidragen som tävlar i “EMA 2018”:

Vesna“, Indigo
Ukraden cvet“, Proper
Zdaj je čas“, Gregor Ravnik
Žive sanje“, KiNG FOO

Schlagerpinglan: Efter några genomlyssningar av dessa fyra första smakprov så är det främst “Vesna” med Indigo som väcker mitt intresse. Vi får väl se hur väl det står sig mot de övriga bidragen men så här långt så är jag i alla fall positivt överraskad. 😀

Hela startfältet (inkl. länkar till vissa återvändande artisters tidigare EMA-bidrag) hittar ni här: “EMA 2018-startfältet“.

Mer om Sloveniens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Slovenien i ESC 2018“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2018 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2018-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Slovenien 2018: Lyssna på fyra “EMA”-bidrag – del 1”

  1. Chimaera

    5:e till 8:e februari menar du väl… ? För övrigt hejar jag på svenska Marina Mårtensson utan att ha hört hennes bidrag, den Skåne-tjejen har talang 🙂

  2. Schlagerpinglan

    @Chimaera, Naturligtvis. 😀 Tackar för påpekandet (har korrigerat i texten ovan nu).

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se