Storbritannien Den 7:e februari, valde Storbritannien ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2018 genom den nationella uttagningen “Eurovision: You Decide 2018“.

Vann gjorde SuRie (Susanna Marie Cork) med låten “Storm“, som nu inte bara fått en liten uppfräschning utan även en tillhörande, officiell video, se nedan: (Källa: esctoday.com)

Lyssna på Storbritanniens bidrag till Eurovision Song Contest 2018:
Bidrag / Artist: “Storm”, SuRie
Länkar: final-framträdandeofficiell musikvideostudioversion med text
Låtskrivare: Nicole Blair, Gil Lewis, Sean Hargreaves

Schlagerpinglan: Då “Storm” haft en stadig sista-plats på samtliga av mina personliga ESC 2018-listor sedan den första gjordes för snart en månad sedan så kan jag inte säga att jag hade alltför höga förhoppningar på denna nya version / musikvideo.

Därför blev jag rejält förvånad när jag märkte att jag inte hade något emot det jag lyssnade / tittade på. Antingen har låten växt till sig enomt sedan jag hörde den sist eller så är det något med den nya versionen och musikvideon (som visserligen känns väldigt passande) som lyfter låten. Vad det än beror på så lutar allt åt att jag får hitta en nytt bidrag till min jumboplats för detta är alltför bra för att vara där. 😀

Mer om Storbritanniens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Storbritannien i ESC 2018“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Officiell video till Storbritanniens “Storm” (SuRie)”

  1. Micke

    Om den har växt till sig för dig kan jag inte svara på men däremot är det en annorlunda låt den vi nu får höra mot den tidigare. Bättre eller sämre? Har inte avgjort det än men pinglan lyssna på hennes sätt att sjunga så hör du bara där skillnad. De har gjort små justeringar i det mesta faktiskt. Trummor, bakgrund ja det mesta. Ska ge den några lyssningar innan jag avgör om det nya är l sin fördel eller ej. Skulle vara kul om den gick motsatt väg mot Moldaviens som sjunk minst en poäng i betyg efter deras mindre lyckade justeringar

  2. Adri

    Jag tycker tyvärr låten gick åt fel håll. Refrängen är simpel som tusan men lyckas ,med nåt extra element som jag inte kan definiera nu, ändå låta rörig.

    Och jag är en snubbe som bryr sig om musikvideos, och den gillade jag inte heller. Den gav mig vibbar av Tyskland 2017, men jag hoppas den vibben försvinner live isf för detta är en bättre låt!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se