Tjeckien Den 29:e januari avslöjades det att Mikolas Josef var vinnaren av den lite annorlunda nationella uttagningen “Eurovision Song CZ” och att han därmed kommer att få representera Tjeckien i Eurovision Song Contest 2018 med låten “Lie To Me“.

Nu har en ny Eurovision-version av låtens officiella video släppts där den bl.a. anpassats till ESC:s språkregler som inte tillåter svordomar, se länkar till båda versionerna samt två live-framträdanden nedan.

Lyssna på Tjeckiens bidrag till Eurovision Song Contest 2018:
Bidrag / Artist: “Lie To Me”, Mikolas Josef
Länkar: musikvideo: Eurovision-versionmusikvideotextvideo
Vidbir 2018-framträdandeCBA 2017-framträdande
Låtskrivare: Mikolas Josef

Schlagerpinglan:Lie To Me” var det tredje bidrag som presenterades inför ESC 2018 och det blev genast min överlägsna favorit och så skulle det kunnat vara än i dag om det inte vore för att tre andra bidrag visade sig vara snäppet bättre. 🙂 Den nya versionen gör däremot varken från eller till för mig (det var väl en helt OK lösning) utan jag tycker fortfarande lika bra om den som när jag hörde låten för första gången. Trevligt när ens tidiga favoriter inte bara visar sig fungera live utan även håller i längden. 🙂

Mer om Tjeckiens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Tjeckien i ESC 2018“ medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se